2777
2789

بابا همه آدمیم همه همون چیزارو داریم،اخه چرا بریم خراب هارو

نگاه کنیم و خودمون رو بی ارزش کنیم چرا بریم به خراب ها پرو بال بدیم،چرا واقعا یه ادم درست حسابی اطراف من نیست که این حرف منو بفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=338330974]خب منم دارم میگم پ و ر ن[/QUOT    دیدن پ ورن تو همه دنیا جزو کارای مستهجن ...

خانم تو کجای کاری من دارم از این پاره میشم که رفتم مشاوره میگم شوهرم از این فیلما میبینه برگشت بهم گفت عزیزم عادیه چیزی نیست تازه اگه تا دوبار هم بهت خیانت کنه مشکلی نیست،منم عصبانی شدم پاشدم اومدم بیرون گفتم این مشاوره یا حیونه

بابا همه آدمیم همه همون چیزارو داریم،اخه چرا بریم خراب هارو  نگاه کنیم و خودمون رو بی ارزش کن ...

چون ذات بشر همینه تا بوده همین بوده صنعت پ ورن از سودآورترین صنعتاس حالا ما چی بگیم الان  اکثرا هم در یه حدی میبینن حالا بعضیا یه مرزی برا خودشون میزارن که به انحراف نیوفتن.

والا من یه خانومی رو میشناختم میگفت برای لذت بیشتر رابطه میشینیم با همسرم فیلم های+....میبینیم  ...

ناراحتم چون امروز یکی همش داشت به من میگفت تو بددلی تو حساسی من و شوهرم باهم میبینیم باهم لذت میبریم خیلی چیز عادی هست،دارم میگم طرف خودشو خانوادش همه جا پخش کرده فلانی ،یعنی من،بددل و حساسه 

خانم تو کجای کاری من دارم از این پاره میشم که رفتم مشاوره میگم شوهرم از این فیلما میبینه برگشت بهم گ ...

مشاور غلط کرده اون مثلا پیش خودش خواسته به طلاق نکشه موضوع.ولی اگه همسرت این عادت و داره دیگه متاسفانه باید باهاش کنار بیای یا..... چون به هر حال اون میبینه حالا دور از چشم تو.

چون ذات بشر همینه تا بوده همین بوده صنعت پ ورن از سودآورترین صنعتاس حالا ما چی بگیم الان  اکثرا ...

من از اولشم حالم به هم میخوردگاهی اوقات هم میدیدم از لج شوهرم که بهش ثابت کنم که چقدر کارش زشت و کثیفه ،بهش میگفتم ببین تو چقدر بدت میاد من مردای لخت ببینم ....

ناراحتم چون امروز یکی همش داشت به من میگفت تو بددلی تو حساسی من و شوهرم باهم میبینیم باهم لذت میبریم ...

نه اصلا حساس نیستی دوس نداری و حق داری این و ابراز کنی و بدت بیاد و این به شعور همسرت بستگی داره که فیلم کثبف و به آرامش روانی زنش ترجیح نده.

ناراحتم چون امروز یکی همش داشت به من میگفت تو بددلی تو حساسی من و شوهرم باهم میبینیم باهم لذت میبریم ...

اون خود طرف بد دله که حرف تورو همه جا پخش کرده 

به نظرم رو در رو با طرف حرف بزن و بهش بگو من بد دل نیستم فقط یه نظرهایی دارم که شاید دیگران بامن هم نظر نباشن  اعتقاد ها و نظر های خودم رو محترم میشمارم  

بگو دیگه درمورد کثافت کاری های خودش و شوهرش باهات حرف نزنه اگه طاقت انتقاد کردن  رو هم نداره 🙏😊

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
مشاور غلط کرده اون مثلا پیش خودش خواسته به طلاق نکشه موضوع.ولی اگه همسرت این عادت و داره دیگه متاسفا ...

واقعا نمیدونم شوهرم چجور ادمیه ،فقط اینو فهمیدم که خیلی دروغگوهست