2821
2789

واقعا مگه ادمها باهم ازدواج نمیکنن که به هم عشق بورزند و محبت و وفاداری و تعهد و بجا بیارن و باهم رابطه .. داشته باشن و مکمل هم باشن،پس این اعتیاد و کار مزخرف چیه میکنن مردها و زنهای جامعه مون انجام میدن و میرن فیلم های +۱۸میبینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه میدونم🤷‍♀️لابد هر کسی یه نظری واسه خودش داره😐

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
بنظرم جهت یادگیری بیشتر و کسب تجربه😂😂😂

تجریه که به مرور به وجود میاد،ولی واقعا اینجور آدم ها برای خودشون و هیکل خودشون و برای همسرشون و برای هیکل همسرشون ارزش قائل نیستن

خوب عزیزم ببین من متخصص نیستم که ریشه ای بخوام جواب بدم ولی درستش اینکه هر چیزی رو اگر واقعا بهش آگاه هستیم بگیم نه اینکه یه چیز از خودمون در بیاریم و بگیم ولی طبق صحبتی که من به چنین شخصی داشتم میگم شخصی بود می‌گفت من با همسرم رابطه داریم اونم هر شب اکثر اوقات ولی خوب خودش خیلی هات بود خیلی 

بعد اینجوری بود که همسرش خسته میشد دیگه نمیتونست ادامه بده ولی این انگار تازه اوج می‌گرفت بخاطر همین کاملا برطرف نمی‌شده و خودش میرفته فیلم نگاه میکرده یا خودش با خودش ج،ق می‌زده تازه همسرش هم اومدنی باز باهم رابطه میگرفتن

واقعا مگه ادمها باهم ازدواج نمیکنن که به هم عشق بورزند و محبت و وفاداری و تعهد و بجا بیارن و باهم را ...

خداکنه فقط از این فیلم ها ببینن و به هم دیگه خیانت نکنن😑

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چون اینجور صحنه ها جذابیت داره و تحریک کنندس،دیگه حالا همه هم منحرف جنسی نبستن.عادتش به شکل اعتیاد و ...

این کارها از نظر من جذابیت نداره ،چون من غرورم بهم اجازه نمیده برم ادم های خراب و نگاه کنم

خداکنه فقط از این فیلم ها ببینن و به هم دیگه خیانت نکنن😑

این فیلم ها با خیانت هیچ فرقی ندارن چه تو واقعیت چه تو فیلم داره طرف با هیکل جنس مخالفش لذت میبره،از هر زاویه نگاه کنی همینه که من میگم دیدن این فیلم های خراب مساویه با خیانت،تنها فرقش اینه که اون خیار نمیره تو حلقه،وگرنه از بقیه لحاظ ها اون طرف لذتش رو میبره و به اون ادمها فکرمیکنه،پس خیانته

این کارها از نظر من جذابیت نداره ،چون من غرورم بهم اجازه نمیده برم ادم های خراب و نگاه کنم

ببین من خودم زنم و بعضی صحنه ها رو اصلا دوست ندارم شوهرم ببینه اگرم تو گوشیش ببینم برخورد جدی میکنم.اما در حد فیلمای معمول سینما نه پ ورن با هم نگاه میکنیم حساسبتم ندارم.

این فیلم ها با خیانت هیچ فرقی ندارن چه تو واقعیت چه تو فیلم داره طرف با هیکل جنس مخالفش لذت میبره،از ...

حساسبتت بالاس البته نمیدونم در چه حد صحنه برات دیدنش سخته ولی این جزو زندگی امروزه بلاخره چشمت میخوره.حالا ماهواره،فیلم کلوپ، گوشی و....دارن دیگه.

این فیلم ها با خیانت هیچ فرقی ندارن چه تو واقعیت چه تو فیلم داره طرف با هیکل جنس مخالفش لذت میبره،از ...

والا من یه خانومی رو میشناختم میگفت برای لذت بیشتر رابطه میشینیم با همسرم فیلم های+....میبینیم 

حالا چرا انقدر برات مهمه که دیگران چرا فیلم های+.....نگاه میکننن؟نمیتونی جلوشون رو بگیری و فقط مختص کشور ما نیست  این یه جور بیماریه که  باید درمان بشن 

عوارضی هم مث کم حافظه شدن و .... داره