2777
2789
عنوان

ازدواج دختر

91 بازدید | 8 پست

شما باشید با همچین موردی ازدواج می کنید . دختر دانشجوی لیسانس و 38سالاه و کم جمعیت و دارای یه خواهر که متاهله. پسره زیر دیپلم 38ساله ولی  پسره خیلی خوشرو دارای خانواده پر جمعیت خانوادش هم تحقیق شده خیلی اهل حرام وحلال ولی خانواده ضعیف داره از لحاظ مالی.پسره پرشیا داره خونه نداره. و مغازه داره  که اجارست تو کار فنی خودرو بعد از اینکه وام هاشو پرداخت می‌کنه و اجاره میده 15تومن میمونه براش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره سنش زیاده فکر میکنه دیگه براش شوهر گیر نمیاد ولی اشتباه میکنه پسره هم بزرگه وهم بی پول بهتره ...

اره پسر یه ماشین داره در حدود یه میلیارد اینا سرمایه مغازه ش میشه

تویی که میشینی دارو نداره پسرو لیست میکنی هیچوقت سمت ازدواج نرو، ازدواج حرمت داره باید جیزای دیگرو تو ازدواج ببینی، ببینی بهش میخوری بهت میخوره درک دارین ازهم عاشق هم هستید و فلان... اینا ان که به زندگی دوام میدن نه پرشیا و فلان 

تویی که میشینی دارو نداره پسرو لیست میکنی هیچوقت سمت ازدواج نرو، ازدواج حرمت داره باید جیزای دیگرو ت ...

من خودم متاهلم. و می‌دونم ازدواج فقط عشق و عاشقی نیستش. اگه توی این دورو زمونه از لحاظ مالی ضعیف باشه . از صبح تا شب همو بوس کنن براشون زندگی نمیشه درسته دوست داشتن مهمه و لی من این دخترو میشناسم یه خرده حساسه و از پسره خوشش اومده من میترسم برن زیر یه سقف دختره نتونه بی پولی زو تحمل کنه.