2777
2789
عنوان

ازدواج دختر

108 بازدید | 8 پست

شما باشید با همچین موردی ازدواج می کنید . دختر دانشجوی لیسانس و 38سالاه و کم جمعیت و دارای یه خواهر که متاهله. پسره زیر دیپلم 38ساله ولی  پسره خیلی خوشرو دارای خانواده پر جمعیت خانوادش هم تحقیق شده خیلی اهل حرام وحلال ولی خانواده ضعیف داره از لحاظ مالی.پسره پرشیا داره خونه نداره. و مغازه داره  که اجارست تو کار فنی خودرو بعد از اینکه وام هاشو پرداخت می‌کنه و اجاره میده 15تومن میمونه براش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختره سنش زیاده فکر میکنه دیگه براش شوهر گیر نمیاد ولی اشتباه میکنه پسره هم بزرگه وهم بی پول بهتره ...

اره پسر یه ماشین داره در حدود یه میلیارد اینا سرمایه مغازه ش میشه

تویی که میشینی دارو نداره پسرو لیست میکنی هیچوقت سمت ازدواج نرو، ازدواج حرمت داره باید جیزای دیگرو تو ازدواج ببینی، ببینی بهش میخوری بهت میخوره درک دارین ازهم عاشق هم هستید و فلان... اینا ان که به زندگی دوام میدن نه پرشیا و فلان 

تویی که میشینی دارو نداره پسرو لیست میکنی هیچوقت سمت ازدواج نرو، ازدواج حرمت داره باید جیزای دیگرو ت ...

من خودم متاهلم. و می‌دونم ازدواج فقط عشق و عاشقی نیستش. اگه توی این دورو زمونه از لحاظ مالی ضعیف باشه . از صبح تا شب همو بوس کنن براشون زندگی نمیشه درسته دوست داشتن مهمه و لی من این دخترو میشناسم یه خرده حساسه و از پسره خوشش اومده من میترسم برن زیر یه سقف دختره نتونه بی پولی زو تحمل کنه.