2777
2789
عنوان

ازدست شوهرم😬😬

269 بازدید | 13 پست

سرکارش بهش دوتا پیراهن کار داده بودن که نوبودن یه باربه شوخی گفتم  یکیش میدم برادرم گفت اشکال نداره بده حالا دادم ازدیروز توخونه قیامت کرده که چرا دادی  میگم خوبه خودت پول نداده بودی خیلی دلم شکست کلی به برادرم فحش داد😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حس حسادتش گل کرده

چیزی نیست

چندروزدیگه موتورش سردمیشه آروم میشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ی دونه بخر یواشکی بده بهش چند وقت دیگه بگو داداشم داده خجالت بکشه ب داداشتم بگو من این پیرهن رو خریدم میترسم دعوا کنه ک چرا از پولش خریدم گفتم تو خریدی

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
از برادرت پسش بگیر  بده بهش  

روم نمیشه همین طوریشم مادرم بابت شوهرم سرکوفتم میزنه که حقم داره نمیتونم پس بگیرم بهونه دیگه ای دست مادرم بدم آخه برادرم مجرده مادرم میفهمه

خاک  توسرش  سریه پیراهن کلی اشکم درآورد

بخاطر۱لباس اینطوری نگو😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هم لازمش داشته هم دادیش به دشمن خونیش عصبانی شده

مثلایه وسیله ات روشوهرت بده به خواهرشوهرت😁😂🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خاک  توسرش  سریه پیراهن کلی اشکم درآورد

اخه ما ی ور خونمون فقط موکت بود  روش هیچی پهن نکرده بودم   از مادرم خاستم برام ی چی بدهه رو موکتو بپوشونم    داد   از وقتی پهنش کردم  شوهرم میگ  من کسبو کارم کساد شده این چیه اوردی خونه      ب جونم هاااا     هنگ کردم چی بگم    میگم جادو جنبل نکرده ک بدبخت 

آخه خودش گفت بده بعدا پشیمون شد

دیگه بعضیااخلاقای خاص دارند

دیگه تجربه که موقع حرفی ازش فیلم بگیری وامضایادش نره😁😂🤣🤣🤣🤣🤣