2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیان فقط

571 بازدید | 16 پست

دوستان یه سوال...

گوشت گوسفند تا کی تو فریزر یخچال سالم میمونه و کپک نمیزنه؟؟؟

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

هیچوقت خراب نمیشه تو فریزر باشه.بعد مگه چقد میمونه نهایت!

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت خراب نمیشه تو فریزر باشه.بعد مگه چقد میمونه نهایت!

خب آخه من تنهام بعد خیلی غذای خورشتی درست نمیکنم میترسم گوشتام خراب شه تو یخچال😑یخچالمم خیلی حس میکنم سالم سالم نباشه ک خیلی گوشت توش سالم بمونه

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

فریزر محل کپک زدن نیست 

مطمعنین اخه من نون تو یخچال گذاشتم کپک زده ترسیدم ک نکنه تو فریزرم همینطور بشه گوشت

خب آخه من تنهام بعد خیلی غذای خورشتی درست نمیکنم میترسم گوشتام خراب شه تو یخچال😑یخچالمم خیلی حس میک ...

حس نکن اگه گوشتا یخشون باز نمیشه یعنی سالمه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
تازه خونه دار شدی ؟؟

نه بابا تازه رفتم یه جایی ک تنهام و تو خابگاهم😑

خب آخه من تنهام بعد خیلی غذای خورشتی درست نمیکنم میترسم گوشتام خراب شه تو یخچال😑یخچالمم خیلی حس میک ...

اون تایپیکه قفل شد و نتونستم اون جا جوابت بدم، آره واقعا انگار از این دوربین ها داره که پشت لباس رو نشون میده