واقعیتش من نمیدونم چطوری بپسندم یا کلا معیارم چی باشه ، همیشه یکی میخرم بعد میام خونه دو سه بار میزنم میبینم زیاد خوب نیست یا زیادی شیرینه ، یه بارم از خونه زده بودم سر کلاس یکی گفت این چه بوی بدیه لطفا هرکی زده دیگه نزنه ، من به روی خودم نیوردم ولی خب ناراحت شدم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
والا همینطوری پرسیدم ، معمولا چون خوب در نمیاد زیاد هزینه نمیکنم ، مثلا حدود ۵۰۰ تا ۱ تومن
از برند اماراتی فراگرنس ورد بخر .مشابه ادکلنای مشهور رو میزنه. حالا بگو چه بویی دوست داری گلی یا شیرین یا خنک یا تلخ. مردونه یا زنونه. بعد برو سایت عطر افشان یا دیج ی کالا .
اونجا هر ادکلن رو جستجو کنی یه معرفی از عطر داره که کلی کمک میکنه
اگه اصل بخوای بگیری که خیلی گرونه خیلی هم کمه چند میلیونه خب چون برنده و اینا حتی اماراتیش چند میلیو ...
آهان بله درسته والا من از پاساژ و اینا هم میگیرم ولی خب میگم که همش اینطوری میشه فقط یه بار مامانم چند سال پیشا یکی خرید بوش نسبتا خوب بود ولی به قول شما به اندازه یکی دو گرم طلا هزینه کرد