2777
2789
عنوان

رفتار خواهر در مقابل تازه داماد

871 بازدید | 33 پست

سلام دوستان

من و همسرم شهر های دور از هم هستیم 

عقد کرده ایم

همسرم اومد شهرمون(به من نگفته بود و کاملا سوپرایز بود)

خواهرم تا اومد خونه براش قیافه گرفت حرف نزد سرد جواب داد در حد سلام و ... خیلی حالم بد بود همسرم گفت خواهرت از اومدن من ناراحته

وقتی دلیلو از خواهرمرسیدم گفت میدونی برا چی اینجوری میکنم؟حالم از این هندی بازیاتون بهم میخوره برنامه ی تعطیلات منو بهم زدید و خونه کثیفه و...

همسرم ۶ روز موند عین ۶ روز بهش بی محلی کرد 

شما بودید چیکار میکردید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خواهرانه به شوهرت یه پیشنهاد میدم

اونم اینه که سعی کنه جز با دعوت خونتون نیاد

شوهر من تو ۷ ۸ سال زندگیمون فقط برای سر زدن یکی دو ساعته بدون دعوت میاد اونم ماهی یک بار نهایت. برای شام و ناهار باید مادرم رسما دعوت کنه. و میبینم واقعا هم احترام داره پیش اقوام و خانوادم

داماد و عروس بیشتر از دو شب بمونن خونه خانواده همسر؛ خواه ناخواه احترامشون پایمال میشه 

حسادت میکنه عزیزم گناه داره ولش کن سعی کن با زبون خوش با همچین آدمایی برخورد کنی چون باشون در بیوفتیم رفتارای ناشایستو گاهن پرخطر انجام میدن

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...
عزیزم من خواهرانه به شوهرت یه پیشنهاد میدم اونم اینه که سعی کنه جز با دعوت خونتون نیاد شوهر من تو ...

نه بابا شما عجیبین

وگرنه تمام شبانه روووز هفته اونجا نیستن که بی‌حرمت بشن

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

نه بابا شما عجیبین وگرنه تمام شبانه روووز هفته اونجا نیستن که بی‌حرمت بشن

ببین ادم نباید بیش از حد با خانواده همسر صمیمی بشه؛ همه احترام ها و پرده ها بعد یکی دو شب خوابیدن از بین میره

شما خودت جایی بری شب بخوابی نهایت شب اول و دوم معذبی بعدش با همه خودمونی میشی؛ این خودمونی شدن مخصوصا برای مرد خوب نیست

من یه ویسی از هلاکویی گوش میکردم اونم تایید میکرد. بزن حد روابط با خانواده همسر میاره