من یه دونه بدون قلب سقط کردم توی هشت هفته، درد نداشت خودش افتاد یه کم زعفرون و گرمیجات خوردم همین ،پیاده روی هم خوبه ،ایشالله بعدس سالم بلشه ، چون توی هفته پایین سقط میکنی دو ماه دیگه اقدام کن البته خودت رو تقویت کن
راستش واسه من سن تو ۴ونیم هفته مونده بود اما جون دادم تا سقط شد
چند روز بعد هم تو تاکسی تیکه هاش سقط شد یعنی از درد فقط بی صدا از چشمام اشک می ریخت درد عجیبی داره در عین اینکه یک تیکه کوچیکه
من بخاطر اینکه نمونه مسکن نخوردم ترسیدم جلو خروجشو بگیره
یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲 برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟ ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
منم بارداری پوچ داشتم که منجر به سقط شد و کورتاژ هم شدم آره درد داشتم خیلی حالم بد بود ولی دارو و قرص میدن آروم میشی سقط و زایمان مثل همه تازه سقط درد بیشتری داره چون زایمان مثل میوه رسیده هستش که خودش از درخت میوفته و سقط مثل میوه کال که به زور بکنی
من بدون کورتاژ و دارو سقط شد در حد پریودی شدید درد داشتم قابل تحمله بیشتر به خاطر شرایط روحی سخت گذشت بعد سه ماه اقدام کردم و الان دختر کوچولوم کنارمه ..به خدا توکل کن
سلام عزیزم اگر بخواد سقط بشه که جلوشو نمیشه گرفت.درد داره ولی ترسناک نیست.مثل پریوده.درد میاد ۲۰ دقیقه بعد چند دقیقه درد میره.باز میاد .بعد میره تا سقط بشه.ولی حتما بعدش ازمایش خود ایمنی رو بده بعد اقدام کن برای بارداری.