2777
2789
میزنه؟؟!!  چطور دلش میاد حق داری دلت بگیره بخدا

كاش واقعن كسي بهم حق ميداد واسه دلگيري .غربت ،تنهايي،اين برخوردا،درساي سنگين،حرف و حديثا،غيرت كوكورانه همسرجان،اينكه حتي به خانوادت نتوني بگي چته چون نگران ميشن،چون انتخاي خودته.گذشته داغون و عدم اعتماد

🙄🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خودتو دوستم،هم كتابو😇😇🤗🤗

اسمم ستاره اس عزیزم

رمان های معروف میخونم عزیزم رمان های آشپزخونه ای که همش درمورد عشق و عاشقیای بچه گونه نوشته نخون میبرتت توی توهم

چیزایی بخون که اطلاعاتتم همزمان بالا ببره

از نت دانلود کن عالیه خوندنشون اصلا از دنیا دورت میکنه یعنی تاثیر عالی داره توی عدم فکر زیاد

قبلا انقدر رمان ميخوندم،رماناي هما پوراصفهاني،مهسا نجف زاده،پگاه...

خيلي رمان خوندم خيلي،ولي اگه باز بخونم بيشتر حالم بد ميشه گريم مياد چون حسوديم ميشه چقد عاشقن،حسوديم ميشه كسي اونهمه با عشق زندگي كنه.اونوقت مني كه براى طرفم از همه چيم ميگذرم عشقيو تجربه نكنم

🙄🙄
اسمم ستاره اس عزیزم رمان های معروف میخونم عزیزم رمان های آشپزخونه ای که همش درمورد عشق و عاشقیای بچ ...

خوشبختم خانومي.اره دقيقا توي رمانا حتي مادر شوهرا از شوهرا بيشتر عاشق عروسان.(😯😯😯)ادم متوهم ميشه.چه كتابي مثلا خوبه عزيزم؟؟

🙄🙄

يه مدت يادمه رمان ترسناك خوندم هيجان بدم به زندگيم،اينقدر هيجانم بالا رفته بود مث ديونه ها شده بودم همش منتظر بودم اطرافيانم از حالت عادي خارج بشن بكشنم😂😂😂😂

🙄🙄
من خودم دلگیر شم میرم تو خودم غصه میخورم  اگه همسرم بیاد از اون حال دربیارتم که به نفع هردومو ...

واي وقتي تو خودمم انقدر گير ميده كه حد نداره.هر وقت هم باهاش درد دل كردم تو مواقعي كه انتظارشو ندارم سركوفتشون ميكنه تو سرم.خيلي بده همه پناه ادم تو شهر غريب باادم اينجوري تا كنه

🙄🙄
خوشبختم خانومي.اره دقيقا توي رمانا حتي مادر شوهرا از شوهرا بيشتر عاشق عروسان.(😯😯😯)ادم متوهم ميشه. ...

منم خوشبختم عزیزم

سمفونی مردگان : عباس معروفی
کلیدر : محمود دولت آبادی
سو و شون : سیمین دانشور
بوف کور : صادق هدایت
و یه عالمه رمان خوب ایرانی دیگه
و از خارجیا هم از آنتوان چخوف و جین آستین و ....

منم خوشبختم عزیزم سمفونی مردگان : عباس معروفی کلیدر : محمود دولت آبادی سو و شون : سیمین دانشور بوف ...

مرسي گلم خيلي هم عالي.شنيده بودم نميدونستم خوبن براي خوندن.مرسي راهنماييم كردي تشكرررر يه عالمهههه🙏🏻🙏🏻😇😇😇

🙄🙄
مرسي گلم خيلي هم عالي.شنيده بودم نميدونستم خوبن براي خوندن.مرسي راهنماييم كردي تشكرررر يه عالمهههه🙏 ...

فدات خانومی

فقط تورو خدا نذار مثه اکثر خانوما افسردگی از پا درت بیاره

هرجور شده خودتو سرپا نگهدار

میدونم سخته شرایطت اما خودت خودتو بالا بکش نذار فسیل بشی