2789
از بیماری های خودایمنی هیچ چیزی بعید نیست  متأسفانه همیشه احتمال انتقال یا چیزی مشابهش هس خود ...

خدا سلامتی بده بهتون عزیزم 

من تازه ازدواج کردم بعد عقد متوجه شدم همسرم روماتیسم و خودایمنی داره گویا پیشرفته هم هست و لوپوس هم روی پاش دیدم ی کم نگران شدم چرا مخفی کرده خب من حق داشتم بدونم و انتخاب کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا سلامتی بده بهتون عزیزم  من تازه ازدواج کردم بعد عقد متوجه شدم همسرم روماتیسم و خودایمنی دا ...

اگه مشکلی دارین میتونین جدا بشین 

به عنوان کسی که سال هاس از دوران بچگی درگیری بیماری خودایمنی هستم 

با اینکه نه پدرم نه مادرم درگیر نبودن و این ژن نیمه فعال از فامیل پدری به من رسید 

یعنی هیچ تضمینی وجود نداره ممکنه به هیچ کدام از بچه های آینده شما منتقل نشه یا بچه اول و دوم سالم باشه و در بچه سوم خودشو نشون بده 

و یا حتی نسل بعد اونا با این مشکل مواجه بشن 

متأسفانه بیماری های خودایمنی درمانی هم ندارن صرفا کنترل میشن که ازین بدتر نشه

اگه مشکلی دارین میتونین جدا بشین  به عنوان کسی که سال هاس از دوران بچگی درگیری بیماری خودایمنی ...

عزیزم من بعد از اینکه متوجه شدم ازشون پرسیدم علت چیه گفت من مشروب زیاد مصرف کردم و درگیر خودایمنی شدم و واقعا نمیدونم این میتونه علت این بیماری باشه یا خیر 

و اینکه تعارف نداریم چه فرزندم و چه نوه خب وقتی بدونم قرار با بیماری دست و پنجه نرم کنه چرا باید درگیر بشم خود بیمار فقط عذاب نمیکشه عزیزانش هم اذیت میشن واقعا استخوان درد و درد مفاصلی که تحمل میکنید بشدت سخته و گمان نکنید فقط شما اذیت میشید بلکه عزیزانت هم باهات رنج میکشه و خارج از این مطلب اینکه چرا باهام صادق نبوده خیلی ناراحتم خیلی اصلا حی خیلی بدی دارم که چرا نگفته