2777
2789
عنوان

یه چیزی تو دلمه ....

259 بازدید | 16 پست

سلام ب همه 

یه حاجتی دارم 

دعاکنین اگر ب صلاحمه همین فردا یه نشونه ازش خدا بفرسته برام ک بدونم واقعا میشه

کم اوردم دیگ

دم اذانه حتما با دلای پاکتون دعام کنین

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این واژه به صلاحمه خیلی اشتباهه آدما ام فکر میکنن با گفتن این کلمه خیلی به خدا امتیاز دادن

اگه چیزیو میخوای مثل طلبت از خدا بخواه انگار که حقته

باور کن من به چشم دیدم خدا شر ترین چیزارو تو چشم به هم زدن خیر میکنه و چیزی که فکرشو نمیکنی یهو ورقو برمیگردونه

فقط با شک و ترس نشدن نخواه یه جوری بخواه که انگار مطمئنی بهت میده اونم به بهترین شکل ممکن و بعد دیگه راجعبش باکسی حرف نزن

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

فکر کردم نی نی تو دلته 

ن هنو ب تشکیل خونوادش نرسیدم چ برسه ب نی نی

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
عزیزم این واژه به صلاحمه خیلی اشتباهه آدما ام فکر میکنن با گفتن این کلمه خیلی به خدا امتیاز دادن اگ ...

با زور و اجبار چیزی از خدا خواستن شاید عواقب بدی برامون داشته باشه،فقط خداست ک میدونه چ چیزی برامون خیر و خوبی باخودش میاره،براهمین ازش خواستم اگر ب صلاحمه

چون ممکنه من پافشاری کنم رو این حاجتم درصورتی ک خیر من جای دیگ باشه

با زور و اجبار چیزی از خدا خواستن شاید عواقب بدی برامون داشته باشه،فقط خداست ک میدونه چ چیزی برامون ...

عزیزم باور اشتباهیی برات ساختن برای همینم هست ترس داری

خدا که مثل آدما حساب کناب نمیکنه خدا عاشق آدمایی هست که قرص و محکم یه چیزیو میخوان با این طرز تفکر داغ خواسته های زیادی به دل می مونه 

یه روزی به حرفم میرسی قشنگم😍

عزیزم باور اشتباهیی برات ساختن برای همینم هست ترس داری خدا که مثل آدما حساب کناب نمیکنه خدا عاشق آد ...

من بهش ایمان دارم میدونم هرچی بفرسته قطعا بهترینه

برام دعاکن حتما عزیزم 

من بهش ایمان دارم میدونم هرچی بفرسته قطعا بهترینه برام دعاکن حتما عزیزم 

چشم عزیزم حتما 

دعای نادعلی رو بخون تا روزی که بشه 

قول میدم اتفاق می افته

چشم عزیزم حتما  دعای نادعلی رو بخون تا روزی که بشه  قول میدم اتفاق می افته

ممنون عزیزم

ای خدا ب حق این وقت و ساعت هر کی هر مرادی داره بهش برسه خدا صلاح و مصلحتت کاش  با مراد دل ما یکی باَشه

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...