2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه فیلم یا انیمیشن مورد علاقه و خوراکی بزار سرگرم شی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه پلاستیک فریزر بیار و اروم آروم توش فوت کن و بزارش کنار و برو جلو پنجره و آروم باش

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

منم واسم عادیه تازه حس باحالیه هیچی یه جا بشین حواس خودتو پرت کن و. بهچیزهای خوب فکر کن

میگم شما که پزشکی میخونی پنیک عذاب اور تر نیست برات؟ مثلا تو بیمارستان با دیدن مریضا بدتر نمیشی؟ 

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم
عادی شده برام بخشی از زندگیمه  حرکات کششی چیه

اول اینکه خودت خواستی بخشی از زندگیت باشه میتونی جداش کنی سخته ولی میشه 

دوماً حرکاتی که باعث کشش بدن بشه حالو خوب می‌کنه 

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...
میترسم خفه بشم و بمیرم این بده😟😟😟

وا ن

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️