2821
2789
عنوان

کبودی بی دلیل

104 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من تازگیا کبودیای کوچولو میبینم رو دستام که ابی رنگن اول بهشون توجه نکردم خودشون خوب شد دیروز عصبانی شدم سر موضوعی و دیدم رگ ساعد دستم کنارش کبود شد و امروز صبح دیدم این کبودی دورش خیلی بیشتر شده درضمن خیلی هم اساس ضعف دارم و نمیتونم اصلا برم بیرون پیاده روی سریع باید برگردم خونه استراحت کنم پنج ماه پیش ازمایش خون کامل دادم مشکلی نداشتم ولی بازم نگرانم چون یه پنج باری رفتم زیر اشعه سی تی اسکن همش میگم اون بلایی سرم نیاورده باشه🤦🏻‍♀️🥲

شما تجربه همچین چیزیو داشتید؟

ایه چک آپ بدی حتما

یا حداقل آزمایش قند و کم خونی و پلاکت بدید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا فردا میخوام برم دکتر ازمایش بدم دوباره 

سلام عزیزم من یک ماهه حس سنگینی توی دست و پا و ضعف و خستگی شدید دارم. جوری که این یک ماه بیرون از خونه نرفتم چون چند دقیقه که پیاده روی میکنم خیییلی خسته میشم. صبح با تپش قلب از خواب بیدار میشم