2777
2789
عنوان

نذر فرهنگی

107 بازدید | 6 پست

نذر کردم برای براوردا شدن حاجات یه نذر فرهنگب کنم

کلاس خصوصی انگلیسی و ریاضی و فارسی برگزار میکنم در برنامه شاد . هر چند ساعت که دلتون بخواد آموزش ببینید فقط و فقط ۵۰ هزار تومان. 

شاید بگید اگه نذره پس چرا پول میگیری

دقت کنید

کلاس خصوصی الان مجازیش از ۱۰۰ به بالا و حضوریش از ۲۰۰ ب بالاست.

پس این ۵۰ تومن فقط پول اینترنت من هستش که دریافت ممیکنم.

راستش حاجتت اگر برآورده شده  برای ادای نذرت باید هزینه کنی دیگه 

بستر شاد هم هزینه اینترنتش پایین هست . 

در کل من خودم وقتی نذر کنم هم هزینه میکنم و هم زحمت میکشم 

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره
راستش حاجتت اگر برآورده شده  برای ادای نذرت باید هزینه کنی دیگه  بستر شاد هم هزینه اینترن ...

همین وقتی که میزارم خودش هزینه است عزیزم . هم از وقتم دارم میزارم و هم از علمم . علمی که ده ساله دارم براش زحمت میکشم و الکی نیست. اون هزینه ای که میگیرم هم برای اینترنت نیست و خرج غذا و لباس برای ایتام میشه 😊 این بهترین نذریه که ینفر میتونه ادا کنه و خوشحالم بابتش که لیاقت انجامش رو دارم😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین وقتی که میزارم خودش هزینه است عزیزم . هم از وقتم دارم میزارم و هم از علمم . علمی که ده ساله دار ...

نذر همینه دیگه!

یک جور قرارداد با خداست میگی اگر فلان مشکلم حل بشه من فلان کار رو انجام میدم وقتی مشکل حل شد باید کاری که گفتی تمام و کمال و بدون هیچ شرطی انجام بدی

و کار شما مثل این می مانه که ظرف غدای نذری پخش کنی تو خیابون بگی قیمت این غذا تو رستوران  ۲۰۰هزارتومن هست اما چون نذریه شما ۵۰ تومن بابتش بده !!

راستش من نذر پولی تا حالا ندیده بودم

شما میتونید بگید بخاطره نذری که داشتم مثلا ۸۰درصد تخفیف میدم این بهتره و به شعور مخاطب هم برنمیخوره

نذر همینه دیگه! یک جور قرارداد با خداست میگی اگر فلان مشکلم حل بشه من فلان کار رو انجام میدم وقتی م ...

شما ندیدی دلیل نمیشه که نباشه . 

من خیلی جاها دیدم غذا روبخاطر نذر یا خیری که میخوان داشته باشن، ارزون قیمت تر میفروشن 

یا مثلا هزینه سفر مشهد رو از ۲ تومن به یه تومن میرسونن و یجورایی کمک هزینه میدن

این بهترین نذریه که میشه داد بنظرم و همه هم خوشحال میشن... به شعور کسی ام بر نمیخوره چون خیییلی استقبال کردن عزیزم😉

شما ندیدی دلیل نمیشه که نباشه .  من خیلی جاها دیدم غذا روبخاطر نذر یا خیری که میخوان داشته باش ...

منم گفتم دیگه میشه کمک هزینه یا تخفیف