2777
2789
عنوان

ختم سوره قدر⚘⚘⚘⚘

47 بازدید | 15 پست

خدایا تو خودت بگو چطوری صدات بزنم؟؟⚘

تو خودت بگو چ کار کنم ک اجابتم کنی؟⚘

خدایا تو بگو من از کی جز تو بخوام؟؟⚘

خدایا

من ک دارم برای بنده های خوبت ⚘چهار صد تا قدر⚘ میخونم خدایا دلت میاد جواب منو ندی؟؟⚘

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ ⚘

خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ ⚘

خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟⚘

⚘به نام خداوند رحمتگر مهربان

⚘ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

⚘و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

⚘شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

⚘در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

⚘[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

ممنون میشم منم دعا کنی عزیزم ❤️✨

حاجت روا بشی ان شاالله 🤲❤️✨

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ممنون میشم برای دوستای عزیزمم دعا کنید🙏❤️

@نون_بربریییی  

@sbmimi  

@گمشده8804  

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسییی بخدا تو یه فرشته ای 😍😍😍

عزیز دلی ، نظر لطفته🙏❤️

ممنون میشم برای دوستای عزیزمم دعا کنید🙏❤️ @نون_بربریییی     @sbmimi     ...

قربونت برم ..منم صدات کردم 

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
قربونت برم ..منم صدات کردم 

آره متوجه شدم ممنون گلی🙏

آره متوجه شدم ممنون گلی🙏

ببخشید اینجا صدات نکرده بودم ..خیلی لطف کردی عزیزه دلم حاجتت روا ان شاالله امروز منو خیلی شرمنده ام کردی ...

استاتر عزیز برای خواهرای گلم ویژه دعا کن خیلی ب زحمت افتادن .حاجت خودت هم روا گلم

@18narnia18  

@نون_بربریییی  

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
مرسی گل قشنگم😍😘🌷💞✨

عزیزه دلمی

ببخشید اینجا صدات نکرده بودم ..خیلی لطف کردی عزیزه دلم حاجتت روا ان شاالله امروز منو خیلی شرمنده ام ...

ممنونم عزیز دل✨❤️