2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

220 بازدید | 23 پست

بچه ها من کلاس هشتمم داره تموم میشه و ازالان استرس نهم ک سال اخره رو دارم. کسی میدونی بهتره چه رشته ای برم  معدل پارسالم  ۱۷وخورده ای ومال امسالم ۱۸ خورده که فک مینم با ترم دو. بشه ۱۹   میخواستم برم تجربی اما خیلیا میگن سخته یا اینکه جزوع گروه ب میشی و....   پس چیکار کنم واقعا عصبیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربی کنکورش رقابتش سخته

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه نصیحت از طرف من..

اصلاااا استرس نداشته باش، خیلی از حرفایی که می‌زنن دروغه و فقط می‌خوان تو رو استرسی کنن

به من میگفتن معدلت پایین ۱۸ باشه قبول نمیشی.. من انقدررر استرس گرفتم و آخرش معلم ۱۹.۱۵ شد. امسال که اومدم تجربی، فهمیدم که یه‌سریا با معدل ۱۶ هم اومدن.. خلاصه که استرس نداشته باش و فقط درحد توانت درس بخون. تازه نهم هم درساش خیلی سخت نیست

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛

ببین اصلا استرس بابت اون برگه هدایت تحصیلی که میزنه الف و ب و اینا نباش چون آخرش هر کی هر رشته ای دوست داشته باشه میره و زوری نیست ، بعد بشین درمورد رشته ها تحقیق و ببین دوست داری در آینده چیکاره بشی وقتی هدفتو بفهمی دیگه سختی معنایی نداره ، تجربی رقابت زیادی داره درسته ولی تنوع رشته هاش در عوض بیشتره و بازار کار بهتری دارند رشته هاش و اینکه امسال خوب بخون که در ورودی مدارس خاص قبول بشی نه به خاطر معلم نه چون آخرش همه جا در سطح کنکور یاد نمیدن به خاطر جو دانش آموزاش   

مدرسه تیزهوشان سخته؟ بچه هاش بنظرتون  خیلی خرخونن؟  اخه من دوست دارم همینطور که درسمو میخونم از مدرسه اومدنم  لذت ببرم نه انیکه همش سرم تو کتاب باشه و زندگی برام زهر مار بشه

ببین اصلا استرس بابت اون برگه هدایت تحصیلی که میزنه الف و ب و اینا نباش چون آخرش هر کی هر رشته ای دو ...

و اینکه من همیشه معدلم ۲۰ بوده و در دبیرستان هم ۱۹ و ۸۰ و اینا ولی امسال سال سوممه خواستم بگم ، یکی با معدل من اینطوری میشه یکی هم با ۱۸ همون سال اول رتبه خوب میاره ، همش به تلاش سالای آخر بستگی داره

مدرسه تیزهوشان سخته؟ بچه هاش بنظرتون  خیلی خرخونن؟  اخه من دوست دارم همینطور که درسمو میخو ...

چندتا از رفیقای من رفتن تیزهوشان و نمونه‌دولتی و الان پشیمونن. چندروز پیش یکی از رفیقام می‌گفت دو، سه‌تا از همکلاسی‌‌هاشون معدلشون پایین ۱۷ شده و اخراج شدن

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛