2777
2789

منم آماده میخرم ميندازم ت روغن🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخود رو سه روز خیس کن چندبار آبش رو عوض کن دوبار چرخش کن بعد یه پیاز و سیر رو رنده کن آبش رو بگیر بریز تو نخودها بهش ادویه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آرد نخودچی بریز بعد اندازه گردو بردار بنداز تو روغن 

انسانیت......

آیت الکرسی خوندم براتون 🙏

نخودو از قبل ۲۴ ساعت خیس کن آبشم چند بار عوض کن 

راز خوشمزگی یه فلافل خوب اینکه تو ریختن سیر دست و دلباز باشی 

من نخودو دوبارچرخ میکنم توام جعفری میریزم 

با بکینگ پودر همه تعریف میکنن 

نخود و با پیاز و سیر و جعفری چرخ میکنم دو بار 

بعد ادویه ها و بکینگ پودر میریزم ورزش میدم که ادویه ها و نمک به خوردش بره 

همه میگن خوبه 

نخود رو سه روز خیس کن چندبار آبش رو عوض کن دوبار چرخش کن بعد یه پیاز و سیر رو رنده کن آبش رو بگیر بر ...

عزیزم به جای گوشت میتونم خرد کن استفاده کنم ؟

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

آیت الکرسی خوندم براتون 🙏 نخودو از قبل ۲۴ ساعت خیس کن آبشم چند بار عوض کن  راز خوشمزگی یه فل ...

مرسی عزیزم ❤️

میشه به جای چرخ گوشت از خرد کن استفاده کنم ؟

یه لیوان نخود رو یه شب خیس کن  فرداش نخودارو بریز تو ابکش و ۵تا ۶ حبه سیر و یه پیاز متوسط چهار قاچ کن و همه رو باهم دو بار چرخ کن  بعد نمک و زردچوبه بهش بزن و حدود یه  استکان اب بهش اضافه کن اینقدی اب بریز که مواد زیاد شل نشه و از قالب فلافل نریزه بیرون  بعضی مواقع از یه استکانم ببشتر اب میخواد و بعصی مواقع کمتر   بعد تودظرف چودن کوچیک وپر روغن که حسابی روغنش داغ شده باشه سرخشون کن  اینقدی روغن باشه که فلفل تو روغن غوطه ور بشه  عالی میشه عالی  من ماهی یکبار رو درست میکنم و اضافه ش رو میزارم تو فریزر و هر موقع خواستم گرمش میکنم   هر موقع درست کردید یادم کنید و برام دعا کنید

یه لیوان نخود رو یه شب خیس کن  فرداش نخودارو بریز تو ابکش و ۵تا ۶ حبه سیر و یه پیاز متوسط چهار ...

چشم عزیز

ممنون 

مرسی عزیزم ❤️ میشه به جای چرخ گوشت از خرد کن استفاده کنم ؟

بله میشه فقط حسابی له بشه و درشت نمونه 

من علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن یدونه سیب زمینی کوچیک،  یه قاشق مربا خوری رب برای رنگش، کنجد، پودر انبه میزنم 

بکینگ پودر هم بزنی نزنی زیاد فرق نداره فقط بکینگ پودر باعث میشه ترک بخوره

اولشم حرارت و یکم زیاد کن که روغن داغ بشه بعد بذار رو حرارت ملایم که فلافل ها نسوزن 

بعضیا پودر تخم گشنیز هم میزنن اونم خوشمزه میکنه

❌لایــک نکنــید ❌ سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

بله میشه فقط حسابی له بشه و درشت نمونه  من علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن یدونه سیب زمینی کوچی ...

مرسی عزیزم ❤️