2777
2789
عنوان

بی ادب

81 بازدید | 7 پست

امروز سالگرد فوت پسر داییم هست 

یکی دیگه از زندایی هام چند وقت پیش ما مهمونی گرفتیم و چون خیلی شلوغ بود اونا رو دعوت نکردیم سرِ خود و سر زده همون روز اومد خونمون 

حالا از ما کینه داره 

امروز که اومد هرچی سلامش میکنم محلم هم نداد😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی انقدر شلوغ بود که واسه اون جا نبود؟

اخه هم شلوغ بود هم نصف فامیل باهاش بد هستم ما هم برای همین بهش نگفتیم و اینکه ما الان ۲ ساله خونشون هم نرفتیم

اخه هم شلوغ بود هم نصف فامیل باهاش بد هستم ما هم برای همین بهش نگفتیم و اینکه ما الان ۲ ساله خونشون ...

پس نخواستین که بیان باید چند روز قبلش اینارو با یه چند تا خانواده که با اینا خوبن دعوت میکردین ما بقی رو یه روز دیگه 

اره ۴ بار

خب اشتباه کردی. یه بار سلام میکردی دومیو واسه مطمئن شدنت از بیشعوریش یا اینکه نشنیده

حتی اگه گاردش بخاطر مهمونی هم باشت به تو ربطی نداره تو که صاحب مهمونی نبودی. دلت خوشه اعصابتو بزاری رو آدم عقده ای؟

ولش کن

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋