با خانومی آشنا شدم.یک روز بهم پیام دادیم و حرف زدیم تا آخر شب. فرداش من صبح پیام دادم و ایشون ظهر جواب دادن. دیگه بهم پیام ندادن.بهم برخورد. فرداش پیام دادم گفتم که تمایل ندارین ادامه بدین پایان آشنایی به معرف اعلام کنین. اونم گفت باشه پیام میدم. بعدش پیام دادم گفت من سر کار سرم شلوغه نمی تونم پیام بدم. اگه همچین حسی رو بهتون دادم عذر میخام و خدافظی کرد. به نظرتون ناراحت شده یا واقعا نمیخاسته ادامه بده؟؟
گمونم نمیخواد ادامه بده خودش گفته که به ادمین اطلاع میده
بنظرم در هر صورت بیخیالش بشید ادم تو این سن باید بالغانه تر رفتار کنه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
چون من بهش گفتم من اینجور آشناییا رو برا ازدواج نمی پسندم. سنتی بیشتر دوس دارم. اونم گفت من به تصمیم ...
خب سنتی ازدواج کن
چرا میری بعد اینجوری بگی
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
خب خودش درخاست اینطور آشنایی داشت. بعدشم پیام نمیده. لااقلم اگه نمیخاست ادامه بده باید خبر میداد که منم از بلاتکلیفی در میامدم. اینجوری که بهش گفتم بهش برخورده.