2777
2789
عنوان

دختری که پیام نمی ده

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 39 پست
روانشون مشکل داره..و گرنه چه دلیلی داره وقتی یه نفر به ادم‌ پیام بده از عمد دیر سین بزنه یا سین بزنه ...

ترمزتو بکش مودب باش.

وقتی از جزییات خبر نداری حق اظهار نظر نداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیام کس دیگه ای رو ریپلای زدم چیکار شما دارم

برو به قبلش ببین ک شروع بحث از پیام بوده.

اره خب اختلال شخصیت دارم. طرف هیچی نشده از خودش عکس لختی میده باید جوابشو بدم.

برا سوال من جواب ندارین

گمونم نمیخواد ادامه بده خودش گفته که به ادمین اطلاع میده 

بنظرم در هر صورت بیخیالش بشید ادم تو این سن باید بالغانه تر رفتار کنه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

گمونم نمیخواد ادامه بده خودش گفته که به ادمین اطلاع میده  بنظرم در هر صورت بیخیالش بشید ادم تو ...

چون من بهش گفتم من اینجور آشناییا رو برا ازدواج نمی پسندم. سنتی بیشتر دوس دارم. اونم گفت من به تصمیمتون احترام میزارم و به ادمین خبر میدم

چون من بهش گفتم من اینجور آشناییا رو برا ازدواج نمی پسندم. سنتی بیشتر دوس دارم. اونم گفت من به تصمیم ...

خب سنتی ازدواج کن 

چرا میری بعد اینجوری بگی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب سنتی ازدواج کن  چرا میری بعد اینجوری بگی

خب خودش درخاست کرد اینجوری آشنا بشیم. برا همون بهش خاستم بفهمونم شما خودت خاستی آشنا بشی اینجوری و کم کاری میکنی. بد گفتم؟؟

خب خودش درخاست کرد اینجوری آشنا بشیم. برا همون بهش خاستم بفهمونم شما خودت خاستی آشنا بشی اینجوری و ک ...

خوب خواستی بهش بفهمونی اونم فهمید دیگه تموم کرد 

خوب خواستی بهش بفهمونی اونم فهمید دیگه تموم کرد 

خب خودش درخاست اینطور آشنایی داشت. بعدشم پیام نمیده. لااقلم اگه نمیخاست ادامه بده باید خبر میداد که منم از بلاتکلیفی در میامدم. اینجوری که بهش گفتم بهش برخورده.