jeyranbala مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2964 عنوان خرید جهیزیه 369 بازدید | 26 پست سلام بنظرتون سرویس پذیرایی و خرده ریزایه آشپزخونه رو از کجا تهیه کنم که هم بروز باشه هم تنوع محصول داشته باشن؟! نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱 1403/02/19 | 15:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9432 تو گوگل و اینستا بزن طرح و مدلارو ببین اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9432 من فقط شوش رو میشناسم شوش من یبار رفتم چندسال پیشا خیلی بیخود بود اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
jeyranbala مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2964 من فقط شوش رو میشناسم ممنون خودتونم خرید کردین؟راضی بودین؟ نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱
jeyranbala مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2964 تو گوگل و اینستا بزن طرح و مدلارو ببین عزیزم حضوری میخوام خرید کنم نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱
jeyranbala مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2964 شوش من یبار رفتم چندسال پیشا خیلی بیخود بود منم فقط شوش و شنیدم الانم میگن کار فیک زیاد دارن نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱
جوجووحشی عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 2373 ممنون خودتونم خرید کردین؟راضی بودین؟ من آخرین بار رفتم ۵ سال پیش بود با دوستم رفتم اون موقع قشنگ بود جمعه هم رفتیم یادمه پر از دستفروش بود.سرویس قابلمه، کریستال برای پذیرایی، کتری قوری، سرویس غذاخوری چینی شو از اونجا خرید بسپرش به خدا...🌿🤍
jeyranbala مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2964 من آخرین بار رفتم ۵ سال پیش بود با دوستم رفتم اون موقع قشنگ بود جمعه هم رفتیم یادمه پر از دست ... کاش بازم همینجوری که میگین باشه 🌹 نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9432 عزیزم حضوری میخوام خرید کنم حداقل دستت میاد که چه مدلایی هست و تنوعشو میبینیبه حرف مغازه دار هم گوش نکن اونا جنس خودشون تبلیغ میکنن و یه جنسی هم براشون بیشتر سود داره اونو بیشتر میگن خوبه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
jeyranbala مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2964 حداقل دستت میاد که چه مدلایی هست و تنوعشو میبینی به حرف مغازه دار هم گوش نکن اونا جنس خودشون تبلیغ ... ممنون از راهنماییتونحتما اینکارو میکنم🌹 نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9432 ممنون از راهنماییتون حتما اینکارو میکنم🌹 قربونت زندگیت به خوشی و شادی باشه❤️ اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
jeyranbala مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2964 قربونت زندگیت به خوشی و شادی باشه❤️ فدای شما همچنین♥️ نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱
جوجووحشی عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 2373 کاش بازم همینجوری که میگین باشه 🌹 میخوای برو یه سر بزن.مغازدار ها کلا زیاد حرف میزنن کلی تعریف جنسشون رو میکننباور نکن یه وقت نکنن تو پاچت😶یا میتونی قبلش اول یه تحقیقی کن درباره برند ها مارک هابعدش بروراستی دوستم لوازم برقی هم از امین حضور گرفت بسپرش به خدا...🌿🤍