تمتام مدیر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 245 عنوان فلج بلز | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 19 پست عوارض بلز و راه حل آن اونایی که تجربه شو دارن ممنون میشم راهنمایی کنید خدایا خودت مواظب فرزندانم باش 1403/02/19 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3882 تقریبا ۵ ماهه دچارش شدم تقریبا بهبود پیدا کردم ولی چشمم موقع حرف زدن یا غذاخوردن جمع میشه و این موضو ... عزیز شما سینکینیزیتون برطرف شد ؟کلینیک مهرسا مراجعه کردین؟ 🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖
تمتام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 245 عزیز شما سینکینیزیتون برطرف شد ؟کلینیک مهرسا مراجعه کردین؟ بله مراجعه کردم ولی چون تایم نداشتم نتونستم زیاد بمونم،نه ولی خوب نشدم ولی اگه میتونستم ادامه بدم شاید بهتر میشدم خدایا خودت مواظب فرزندانم باش
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3882 بله مراجعه کردم ولی چون تایم نداشتم نتونستم زیاد بمونم،نه ولی خوب نشدم ولی اگه میتونستم ادامه بدم شا ... ما هم رفتیم واسه بچمفعلا ماساژ یاد دادن گفتن خودتون براش انجام بدینحداقل گفت ۶ ماه طول میکشه تا خوب بشه هر روز روزی ۳ بار گفت حتما باید ماساژ هارو اصولی انجام بدی.توکل بر خدا خوشون که گفتن حتما خوب میشه ولی زمان میبره 🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖
تمتام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 245 ما هم رفتیم واسه بچمفعلا ماساژ یاد دادن گفتن خودتون براش انجام بدینحداقل گفت ۶ ماه طول میکشه تا خوب ... کلینیک مهرسا رفتید؟ خدایا خودت مواظب فرزندانم باش
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3882 کلینیک مهرسا رفتید؟ بله ، تهران 🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖