2777
2789
عنوان

زشت نیست؟

486 بازدید | 40 پست

اقا من با دوستم بعد هفت ماه رفاقتمونو تموم کردیم یعنی این اخری با دعوا تموم شد من توی این هفت ماه کلیی براش هدیه بی مناسبت خریدم بنظرتون زشته ازش بگیرم؟ 

هر سوالی راجب کامیپوتر برنامه نویسی گوشی داشتین ازم بپرسید میتونم کمکتون کنم🥹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره خیلی 

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

اره خیلی  حالا چرا کادو میگرفتی من و دوستم ۹ ساله دوستیم شاید سالی یکی اونم تولد بهم کادو بدیم ...

خر بودم😂

الان داره حیفم میاد چرا انقدر پول خرج کردم

اره بابا زشته . 

دیگه چرا باید محتاج چیزی که کادو دادی بشی ارزش نداره لول خودتو میاری پایین و میگه طرف چقدر خسیسه

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟

کاش کادو نمیدادی بهتر بود الان بری بگی کادوهام پس بده زشته  چجوری روت میشه ک😕من خودم نمتونم

وقتی با دعوای خیلی شدیدی جدا شی که بیاد به خانوادت فحش بده بنظرم میتونی🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز