2777
2789
عنوان

جشن عقد دوستم

272 بازدید | 4 پست

سلام خانمای گل.من چند روز دیگه عقد محضری یکی از دوستام دعوت شدم.عقدشون توی محضر هست و ۲ساعت.میخواستم ببینم کادو یا هدیه باید ببرم؟اگر آره چی ببرم؟شما چیکار میکنید وقتی عقد دعوت میشید؟

کار خوبه خدا درست کنه💫

طرف ما اگه  بهمون غذا بدن . مثل ناهار یا شام . و اینکه اگر عروس سرویس رو باز کنه و گردنش اینا بزاره . مهمونا هم هدیه میدن . 

اما اگر مراسم عقد در حد میوه و شیرینی  باشه و زیر لفظی بدن و ... هرکی که دوست داشت بعد از بله گفتن عروس میره یه پولی میده . اما همه نمیدن و فقط یکی دوتا از نزدیکان 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

طرف ما اگه  بهمون غذا بدن . مثل ناهار یا شام . و اینکه اگر عروس سرویس رو باز کنه و گردنش اینا ب ...

دوست نزدیکم هست.ولی شام و غذا و اینا نیست.خودم میگم یه سبد گل خوبه ولی از طرفی هم میگم کلی گل احتمالا اونجا هست بهش پول بدم یا کارت هدیه.ولی چون تجربه ای در این باره ندارم نمیدونم کدومش رو بدم🤷🏻‍♀️

کار خوبه خدا درست کنه💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست نزدیکم هست.ولی شام و غذا و اینا نیست.خودم میگم یه سبد گل خوبه ولی از طرفی هم میگم کلی گل احتمال ...

بستگی به رسم و رسوم هر منطقه داره . طرف ما سه بار مراسم میگیرن. 

یکی عقد میکنن بعد میوهشیرینی میدن  .

یکی تو رستوران مراسم میگیرن و سرویس طلا میدن به عروس از طرف خانواده داماد و کباب میدن یا برنج .  

یکیم عروسی . 

که تو دوتای اخری پول میدیم . برای همین دیگه کسی برای اولی پول نمیده . 

اگه واقعا میخوای پول بدی و انچنان برات مهم نیس نظر من اینه که کارت هدیه یا سکه پارسیان بدی  .  که باز بیشتر نظرم رو سکه هست . 

اما اگه  نمیدونی که اصلا هدیه بدی یا ندی  . نظر من اینه کارت هدیه رو شارژ کنی همرات ببری ببینی جو مراسم چطوره اصلا کسی هدیه میده یا نه . اگه هدیه دادن تو هم بدی . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بستگی به رسم و رسوم هر منطقه داره . طرف ما سه بار مراسم میگیرن.  یکی عقد میکنن بعد میو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت🙏🏻🙏🏻 سمت ما یه دونه بله برون هست که انجام شده و عقد که الان میخوان بگیرن و عروسی که بعدا هستش.پس بنظر خودم هم منطقی هست که کارت هدیه رو ببرم و ببینم شرایط چطور ایجاب میکنه که بدم بهش یا نه

کار خوبه خدا درست کنه💫