2777
2789

خیلی خوبه هم شغلش هم خانوادش حالا داستان اینه که 

من مادرمو ندیدم وقتی ۲۰ روزه بودیم جدا میشند و مادرم میره و هزدواج میکنه و اصلا برنمیگرده با این که تو یه شهریم و مطمعنم که چطور که امار اون به گوش من میرسه از من هم به اون میگن چون فامیل هم هستند 

حالا خواستگارم احتمال میدم از فامیل های اوناست و معرف هم ادم بی ربط فرستادن نمیتونم هم پیدا کنم معرفی کننده اصلی کی بوده چون واسطه میگه اینا کامل تورو میشناختن تا فامیلی مادربزرگ پدریت رو میدونستن و اومدن به من خودشون گفتن که واسطه بشم

و حالا که شک کردم نمیخوام قبول کنم چقدر پرروعه این زنه خودش رفته بعد ۲۴ سال بازم ول نمیکنه  

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار مادرت داری ادم خوبیه قبول کن 

شغلش چیه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
چیکار مادرت داری ادم خوبیه قبول کن  شغلش چیه

واقعا حالا که شک کردم قبول نمیکنم 

شغلش نمایشگاه ماشین داره و صاحب نمایندگی تعمیر موتور

توهم نزن چه مهلوم به اون ربط داره معلومه خودت دنبال مادرتی

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
واقعا حالا که شک کردم قبول نمیکنم  شغلش نمایشگاه ماشین داره و صاحب نمایندگی تعمیر موتور

شغلش ک عالیه دختر

چرا قبول نمیکنی مگه مهمه واقعا برات! ممکنه ی خواستگار خوب باز داشته باشی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
اگه خوبه بخاطر تفکر بچگانه لگد به بخت خودت نزن

بی تربیت پرو چش سفید اینجا چیکار میکنی بیام فلکت کنم دختره سلیطههههه بازم فوش بدم یا کافیه گلم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

حالا معرف هم مادرت باشه 

اگر خوبه تحقیق کنید بعد جواب بدید 

بی دلیل و با  بهانه ها و فکر های بچگانه ردش نکن

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
از مامانت عصبانی هستی که هیچوقت نیومده ببینتت.شاید یه روز فهمیدی چراشو.ولی الان معرفو چیکار داری ببی ...

اره اصلا نمیخوام مسیری پیش بیاد که بتونه باهام ارتباط داشته باشه حتی دوست ندارم سایشو ببینم از ته دلم میگم نفرت عجیبی دارم نسبت بهش

اره اصلا نمیخوام مسیری پیش بیاد که بتونه باهام ارتباط داشته باشه حتی دوست ندارم سایشو ببینم از ته دل ...

گلم اینجوری خودت زجر میکشی.چند جلسه با روانشناس خوب صحبت کن که بتونی مادرتو ببخشی.میدونم سخته ولی برای آرامش خودمون مجبوریم از هیچکس متنفر نباشیم