2777
2789
عنوان

چیکار کنم راحت فراموشش کنم؟!

97 بازدید | 24 پست

میخوام یکیو فراموش کنم چیکار کنم زیاد ذهنم درگیرش نشه چک نکنم 💔سندرم چک کردن بیقرار گرفتم 😂💔😔

چرا ب این باور رسیدم همه چی دروغه الکیه خیاله عاشق شدنیم درکار نیست ولی باداین همه ادعا هی چک میکنم غیرتی میشم اینا چی میگن پس

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون

میگن همین سعی کردن در فراموشی هم باعث میشه یادش کنی و فراموش نکنی، ب زمان بسپار و حتما خودتو درگیر یه کار سخت کن کاری که ذهن و جسمت همزمان درگیر کنه

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن همین سعی کردن در فراموشی هم باعث میشه یادش کنی و فراموش نکنی، ب زمان بسپار و حتما خودتو درگیر ی ...

اصن شرایط سخته من امتحان دارم ولی گند زده شد ب حالم😔حتی دوست رفیقیم ندارم سبک کنم دلمو

اصن شرایط سخته من امتحان دارم ولی گند زده شد ب حالم😔حتی دوست رفیقیم ندارم سبک کنم دلمو

میفهمم منم همینم اما میدونم از سر بیکاری بهش فکر میکنم برو خودتو درگیر درست کن 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

خودتو گول نزن آخرش خودت ضربه میخوری

والا خودمو گول ک زدم ضربشم بیا دارم میخورم ب نمیدونم چیکار کنم حالم خوب شه بی اهمیت شه برام

ببین عزیزم تو شرلیط تو بودم چ بسا خیلی بدتر

دیگه اون ادم حال خوب وبدش ب تو ربطی نداره تموم شده رفته اون ی غریبس

دندوننن بزار رو جیگررر انفالو کن یکک هفته تحمل کن چک نکرددنو بعدش یادت میره فقط انقد قوی باش ک تحت هیچ شرایطی چکش نکنی اون ی هفته

ببین عزیزم تو شرلیط تو بودم چ بسا خیلی بدتر دیگه اون ادم حال خوب وبدش ب تو ربطی نداره تموم شده رفته ...

اصن هیچ حرفیم نزدیم فقط دلم میخواد بیصدا دور شم ولی از ورم دوس دارم ی دعوای حسابی بکم نمیدونم چ راهی درسته 

ببین عزیزم تو شرلیط تو بودم چ بسا خیلی بدتر دیگه اون ادم حال خوب وبدش ب تو ربطی نداره تموم شده رفته ...

میخوام اینکارو بکنم اگه بتونم💔

چرا باید اینجوری بشم اخه 

2790
2778
2791
2779
2792