2777
2789

روز دختر برا فرزند دختره

به نامزد و شوهر ربطی نداره

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره مردا هم باید روز زن هم دختر هم ولنتاین هم عیدا هم تولدا هم همه سالگرده هدیه بدن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم حس میکنم یادش نی ولی خب سرش شلوغه

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤          
کافیه مناسب باشه سایت دعوا میشه و هزاران داستان تا۱هفته با شوهراشون 

زندگی شده بچه بازی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ما امروز که نامزدم رسوندم دانشگاه یه چیپس ماست و ریحون گرفته بود میدونست دوست دارم بهش گفتم این خوراکی کادوی روز دختره ؟گفت نه خوراکی کادوی روز دخترت به جاشه 

اون اول نمیخاست برا روز دختر کادو بیاره واسم منم میدونستم اینو بهش گفتم برا روز دختر خوراکی چی میخای کادو بیاری برام؟گفت مگه تو دخترمی؟گفتم نه اما هنوز دخترم اگه عروسی کردیم تا روز دختر اون موقع دختر حساب نمیشم گفت باشه عشقم برات یه خوراکی خوشمزه میارم 

من گفتم خوراکی که فک نکنه منظورم از کادو طلا با چیز گرون قیمتیه گفتم خوراکی که فوق فوقش پنجاه هزار تومن هزینش میشه😃

خب چکار کنم خوراکی دوست دارم کادو دوست دارم 😃

اونم اینکه نامزدم برام بیاره 😃

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آخه انگارنامزدش هم نیست، تاپیکش دیدم

چه فرقی داره

حتما باید نامزد باشن؟

همه چی مثل نامزدیه تازه خیلیم بیشتر از نامزد براش بودم

توقع زیادیم نداشتم یه شاخه گل چیزی نیست

تاپیک د پ ممنوعه برا همین میگم نامزد