2777
2789
اصلا نمیفهمم ی سری جملات و . من روز اولی ک وارد مجموعه شدم. گفتن اینجا همه مثل ی خانوادن.باورت نمیشه ...

بعد افتخار میکنن

ما محل دور از جون سگ به کسی نمیداریم

ادم وقتی  به خودش مطمئن باشه و برای روابطش حریم قائل شه

هیچ مشکلی پیش نمیاد

وگرنه ربات که نیستیم

ادمیم با شعور و احترام به حریم هم

حالا یه سری حالیشون نیست

خداشفا بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارجلف خودتون روباجوصمیمی توجیح نکنید منم کارمندبودم محل سگ به رئیسم وروئساوحتی مدیرعامل نمیداد ...

درست حرف بزن چه طرز صحبت کردنه ادب نداری تو؟حالا مثل تو خوبه که پشت سرت میگفتن پاچه میگیره ما شعور داریم اخلاق داریم نمیریم طرف رو ماچ کنیم محیط همکارا‌صمیمی وبا چهار چوبه دفعه دیگه قبل حرف زدن اول مغزت کار کنه نه دهنت ریپلای نزن که اصلا سین نمیکنم شخصیتم خوب چیزیه

درست حرف بزن چه طرز صحبت کردنه ادب نداری تو؟حالا مثل تو خوبه که پشت سرت میگفتن پاچه میگیره ما شعور د ...

چه توجیحات مسخره ای داری برای لاس زدن بامردان بیگانه

همه کسانیکه چرت وپرت گفتن هم منظورم هستش

پاچه گیربودن بهتراززن هرزه بودن هستش که میگن

میگن خانم فلانی شوهرش شلغم هم نیست چه برسه سیب زمینی

زنش روبگیم بیامیاد

نامحرم نامحرمه

همکاروغیرهمکارنداره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
چه توجیحات مسخره ای داری برای لاس زدن بامردان بیگانه همه کسانیکه چرت وپرت گفتن هم منظورم هستش پ ...

چی ادم بیشعور وبیشخصیتی هستی تو زنیکه چرت وپرتا چیه میگی‌خدا الهی هدایتت کنه واقعا روح فاسد وسیاهی داری ریپلای نزن حالم بهم خورد ازت