2777
2789
کارجلف خودتون روباجوصمیمی توجیح نکنید منم کارمندبودم محل سگ به رئیسم وروئساوحتی مدیرعامل نمیداد ...

شما کلا شیوه بیانتون هم مشکل داره .

مدیر عامل بزرگ مجموعس بلخره احترامش واجبه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خوراکی اوردم پس چرا ناراحت شد؟ البته مذهبیه ها

شاید بددل و شکاکه یعنی نمیخواد هیچ توجهی به مردا داشته باشی ولی کارت بد نبوده،من خیلی زیاد تو محیط کارم جدی بودم ولی یه بار مرخضی گرفتم برای مسافرتم وقتی برگشتم برای رئیسم عسل طبیعی آوردم خیلیم خوشحال شد چه اشکالی داره مگه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
کارجلف خودتون روباجوصمیمی توجیح نکنید منم کارمندبودم محل سگ به رئیسم وروئساوحتی مدیرعامل نمیداد ...

چه رفتار سمی داری. 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

ببین روحیات افراد باهم متفاوته

اگر خوشش نیومد 

شما دیگه تکرار نکن

ولی نفس کار شما اشتباه نبود و نیست

ما هم تو مخیط کار زیاد انجام میدیم

کوچکترین سوتفاهم هم پیش نیومد

چون همه حد خودشون رو میدونن

و این رو نشانه ادب و احترام به همکاران تلقی میکنن

ولی اگر طرف شما حساسه

دیگه انجام نده

ببین ربطی به مذهب نداره.

اون ادم غیر نرماله.

ی نمونه بگم پارسال من ی غذایی ناهار بردم خیلی عطر داشت . مدیر عامل موقع ناهار اومد گفت خدا خفت نکنه بوی غذا هلاکمون کرد.

دوروز بعدش مامانم از اون غذا پخت ی ظرف بردن برای مدیرمون اونم روز تولدم دخترش و اورد شرکت برام کیک خریدن