2777
2789
عنوان

گربه

127 بازدید | 20 پست

امروز یک گربه ای دیدم تو اگزوز ماشین گیر کرده خیلی ناز کوچولو د بعد با یه زحمتی در آوردم و رفتم پت شاپ گربه وسایل غذا خریدم واکسن زدم و آمیزش کردم ۵ ملیون چیزی خریدم من خیلی گربه میخواستم بخرم ولی پیدا کردم سفیده چشم آبی ناز 

ممنون بابت قلب پاک و مهربونت❤️

خدا هزار برابرش رو بهت بر می گرد.ونه مطمئن باش

متعهد به عشقم❤️برای بهم رسیدن مون یه صلوات بفرستید لطفا🥺آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آمیزش😨

تمیز منظورشه

متعهد به عشقم❤️برای بهم رسیدن مون یه صلوات بفرستید لطفا🥺آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

امیزش کردم یعنی چه؟

تمیز

خوب کاری کردی 

اصلا خرید گربه کار درستی نیست ولی اینجوری نگهداری ازشون خیلی خوبه 😍 من ازشون میترسم وگرنه حتما یکی رو نگه میداشتم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2790
2778
2791
2779
2792