2777
2789
عنوان

بسه دیگه خدا 😂

133 بازدید | 15 پست

این تاپیک صرفا درد و دله و اگه متوجه نمیشی رد شو 🌿

باز خوبه امروز ندیدم جناب ک رو ...

البته اگه زودتر از کلاس میرفتم بیرون میدیدمش ...

من نمیدونستم کلاس داره این تایم 😂فکر کن ،من میخواستم جا به جا کنم کلاسمو ،استاد میگفت با این تایم بیا 😑 یعنی اگه امروز صبح من کلاس نداشتم و با اون تایم میرفتم ،با ک باز سر یه کلاس مینشستم 🤕

هر چند تهش استاد گفت کلاس مختلط نمیشه 🫤یعنی به یکی بگی تو قرن ۲۲ کلاس تفکیک جنسیتی وجود داره بهت پناهندگی میدن 😂

خلاصه اینکه چپ و راست میرم ک یه جایی هست ...

خسته شدم خدا ...دیگه نمیکشم ،این چه تقدیریه که تا میگم اگه قرار نیست چیزی بینمون باشه چرا اینقدر سر راهم قرارش میدی ...

تمومش کن اگه مسیرمون جداست ولی اگه قراره یه جایی به هم برسیم من لذت میبرم از این حجم از برخوردای ناگهانی 

هعی ۹۵ درصد کلاسامون پیش همه 😂

"ک " فرد مورد علاقه ی منه که یک ماه و خورده ای هست با هم دعوا کردیم و همو بلاک کردیم سه هفته ای میشه 😂

You're all the things I've got to remember

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دیگه خودشو عکسشو از چند کیلومتریم میبینم میشناسم 😂

اینقدر هول کرده بودم لیستو که دیدم که هر چی میگشتم نمیدیدم تایمشو ،یه هو بالاشو که دیدم ،دیدم به به 😂خودشه ...

یعنی من اینقدر به عکس سه در چهار این بشر یه دوران زل میزدم که به کتابام زل میزدم صد میزدم همه رو یا بیست میشم تو دانشگاه 😂

من حتی میدونم اکثر روزا چه لباسی میپوشه ...حفظمه از سر تا پاشو ...

حسم میگه هنوز دوست داره اصلا نمیدونم چرا😐🥺

ایشالا حست درست میگه❤️

این بشر کلا میخواست خیلی چیزا رو ول کنه ،بعد از اینکه ارتباطمون قطع شد باز برگشت سمت مسیر مشترکمون و ...

و یه سری حرفای دیگه که دوست داشتن داشت ولی خوب بگذریم بعضی کاراشم رو مخمه ،الکی بلاکم کرد 💔😂

مث رمانا شدد

همه میگن 💔😂

واقعا هم مثل رماناست ...حتی نوع نگاهامون منو یاد رمانا میندازه ...

من یاد رمان غرور و تعصب میفتم با زندگی خودم 😂دارسی صداش میکنیم با دوستم 😂البته که اون نمیدونه 

دیروزم دانشگاه رو صورتی کرده بودیم 😂

پوکیده بودم از خنده 

دیدمش یه هو منی که قصد رفتن داشتم برگشتم 😂دوستم میگفت برو ببینه تو رو ...هر چند آخرش دید 😁

ای جااانم  چرا بلاکت کرد? الکی الکی?

ماجراش طولانیه ...

سر یه ماجرای مسخره دعوا کرده بودیم ،قرار شد پیام ندیم ،مثل همیشه زیر قولم زدم ولی عذر خواهی بود فقط 😂بلاک شدم ،منم هر چی صفحه و کاربری و پیج داشتم به ازای اون یه بلاک ،بلاک کردم 😂بچه ایم هنوز ،اون بچه تر ،جنبه نداره 

ماجراش طولانیه ... سر یه ماجرای مسخره دعوا کرده بودیم ،قرار شد پیام ندیم ،مثل همیشه زیر قولم زدم ول ...

ای وااای😐

همه میدونن من طاقت ندارم پ میدم 🤣 ولی خیلی بد شد متاسفم

@گل__یاستون با حرفایی که ما به اون بنده خدا زدیم چرا بلاک نکرد ؟ تازه بهترم شد 🤣😐 آخ چه با جنبه اس قدرر بدااان

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...