مهنیام مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2135 عنوان راکوتان 51 بازدید | 5 پست بچه ها من ۴۳ تا راکوتان خوردم هنوزم دوره درمانم ادامه دارهجوش هام کامل رفته بود بعد یهویی شب خوابیدم صبح بیدارشدم دیدم صورتم کلی جوش ریختهشما بعد چند تا راکوتان جوش هاتون کامل خوب شد نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/ 1403/02/19 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهنیام مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2135 البته خارجیشو در مورد قرصهای ایرانی من امیدی ندارم راکوتان خارجی که الان اصلا پیدا نمیشهروزی یدونه میخوردی؟ نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
مهنیام مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2135 البته خارجیشو در مورد قرصهای ایرانی من امیدی ندارم بعد شش صدتا دیگه قرصو گذاشتی کنارو جوش هات کامل رفتتا قبلش میزدی؟ نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
عقیق_خانوم عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 4682 بعد شش صدتا دیگه قرصو گذاشتی کنارو جوش هات کامل رفت تا قبلش میزدی؟ آره دیگه جوش نزد الان 20 ساله. از یکی شروع شد اواسط دوره روزی 2 تا اواخر دوباره روزی یکی تا قطع شد