2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک

39 بازدید | 6 پست

سلام دختر گرانبهای عزیزم خوبید شما ؟ 

ببخشید این تاپیک و زدم چون میدونم شاید وقت نکنی جواب بدی هر چن هر دفعه تو سایت بودین من سوالی کردم تمام و کمال جواب دادین اما من سعی میکنم شمارو درک کنم 

این تاپیک و زدم بگم توروخدا تاپیک والدین سمی رو ادامه بده 

خیلی خیلی نیاز داریم به این تاپیک 

اصلا من به عشق تاپیکای شما و اطلاعات شما میام نی نی سایت و چقدر ازتون یادگرفتم

میدونم خواسته زیادیه اما میشه فعالیتتون رو اینجا زیاد کنید؟  🥺 وقتی شما و تاپیکات هستی من یه جور احساس امنیت میکنم نمیدونم چرا البته این خودخواهیه به خاطر حس خودم بگم از وقت خودتون بزنید این یه خواهش بود اگه بتونید انجام بدین🌱🙏 اخه ما دخترا و زنای ایرانی منبع خوب برای یادگیری یا نداریم یا کم داریم یا نمیشناسیم  خلاصه که بودنتون قوت قلبه برامن و قطعا برا اونایی که تشنه یادگیری ان 

مرسی با خاطر همه تاپیکا و زحمات و وقتی که گذاشتی و میگذاری امیدوارم همیشه بهترینا براتون اتفاق بیافته 😍💋

در ضمن گفته بودین تگ نکنیم من همیشه سعی کردم احترام بزارم به خواسته تون اما این دفه قلبا نتوستم خودمو نگه دارم 🤗❤

@دختر_گرانبها‍ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماه تون 

خوشحالم استقبال د اشتین و باعث دلگرمی است 

و ممنون از بازخورد مثبتی که به من دادین برای ادامه راه.

حقیقتا من سخت ترین تاپیکی که زدم همون تاپیک بوده و حتی بعد از زدنش پشیمون شدم و میخواستم بدم نی نی یار پاک کنه ولی خب چون کمک کننده بود نگهش داشتم...

اون تاپیک برام خیلی سخت هستش ببرمش جلو چون مجبور شدم برگردم به چندین سال قبل و ناراحتی ها و تروماهای گذشته را مرور کردن...

قصد دارم ادامه بدم ولی حقیقتا خیلی خیلی شلوغ بودم این چند ماه و انشاله فرصتی باشه بتونم ادامه بدم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام به روی ماه تون  خوشحالم استقبال د اشتین و باعث دلگرمی است  و ممنون از بازخورد مثبتی ...

سلام مجدد 😍

با اون تاپیک خیلی روحم لطیف شد واقعیتش زیاد گریه کردم و سبک شدم ... 

اما با این حال اگر اذیت میشید و خیلی براتون سخته من اینو نمیخوام چون از تاپیکای دیگه تون استفاده کردیم ولی اگر  خودتون قصد  ادامه دادن داشتید از قبل  که چه بهتر چون  خیلییییی تاپیک پرارزشیه ... و هر چی از ارزشش بگم کم گفتم 

در هر صورت حضور شما باعث دلگرمیه اصلا فکرشم نمیکردم یه روز از مجازی اینهمه احساس خوب و امنیت و آموزش و کلی چیزای دیگه بگیرم مرسی که هستین فقط باشین شما 🥺😍😍❤❤❤🙏🙏

سلام مجدد 😍 با اون تاپیک خیلی روحم لطیف شد واقعیتش زیاد گریه کردم و سبک شدم ...  اما با این ...

ای جااان ❤❤❤

چشم همراه تون هستم عزیزم🤗

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...