2777
2789
عنوان

کاشت ابرو چرا اینقدر دردناکه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 40 پست

سلام.

1 - تصور هر فردی از یک درد مشخص، به مقدار زیادی به خود فرد بستگی داره... ممکنه کسی اون درد را خیلی شدید تصور کنه... و فرد دیگه خیلی کم.

2 - قاعدتا" الان نباید تورم خیلی زیاد داشته باشید. ( البته ممکنه تصور شما از تورم زیاد، با تصور من فرق داشته باشه ) حتما" روزانه برای مشاورتون عکس ارسال کنید.

3 - آب آناناس و آب کرفس، تورم را کم میکنه.

4 - درد موقع کاشت و بعد از اون، به تکنیک کاشت هم بستگی داره... برخی مراکز با درد خیلی کم کار میکنند.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
سلام. 1 - تصور هر فردی از یک درد مشخص، به مقدار زیادی به خود فرد بستگی داره... ممکنه کسی اون درد را ...

سلام دکتر نیک عزیز

من سه شنبه عمل کردم تا امروز ورم های صورتم در حال بیشتر شدن هم هستند کلا صورتم پهن و زشت شده. چشما درشتم اندازه نخود شده از شدت ورم و قرمزی. 

آناهیل پلاس رو هم ۸ساعت یکی میخورم.. ولی بازم داغونم. 

تنها نکته دلگرم کننده صورتم ابروهامه فعلا😂

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. 1 - تصور هر فردی از یک درد مشخص، به مقدار زیادی به خود فرد بستگی داره... ممکنه کسی اون درد را ...

لطفا بهم بگین این روزا چه نکته هایی رو رعایت کنم🌸

خیلی دوست دارم انجام بدم چند دادی؟ چقد کشید کاشت؟ دردش شدیده؟

دوست داری برو انجام بده واقعا ارزش داره برای من دردش فقط موقعی بود که آمپول بی حسی به ابروهام و پشت سرم میزدن بود خیلی درد داشت حدودای ۴ساعت طول میکشه تا کلا کار برداشتن و کاشت انجام بشه ولی من بعدش درد و ورم نداشتم  احساس سنگینی و کرختی پشت سرم و ترس از اینکه رو بخیه های پشت سرم بخوابم شب اول نتونستم بخوابم 

سلام.

با توجه به اینکه عمل پریروز بوده، الان کمپرس سرد پیشانی بی فایده است و برعکس، کمپرس گرم ( داغ نباشد ) میتواند به کاهش تورم کمک کند.

گاهی تزریق آمپول دگزامتازون مفید است، اما این را باید پزشک خودت تجویز کنه..

آناناس تازه و آب کرفش تازه هم به کاهش تورم کمک میکنه..

در این مرحله، کار خاصی نداری.. فقط شستشوی روزانه طبق دستورالعمل، و مراقبت از ابروها ( دست نزنی، نخارانی و .. )

تا روز پنج، خوابیدن با زاویه 30 درجه و استفاده از بالش U مفید است.

سعی کن در طول روز ابروها را هر ساعت یکبار با اسپری مقدار کمی آب جوشیده ولرم، مرطوب نگه داری ( تا پایان روز پنجم ( از خارش و .... جلوگیری میکند. )

قرص ضد التهاب ( دیکلوفناک و .. ) هم مفید است.

سلام. با توجه به اینکه عمل پریروز بوده، الان کمپرس سرد پیشانی بی فایده است و برعکس، کمپرس گرم ( داغ ...

ممنونم از راهنمایی شما😍

ابروهامو الان بعد از شستشو اندازه خیلی کم با پماد جنتامایسین چرب میکنم.  

سوالم اینه که به نظرتون آمپول بیوتین و دکسپانتنول  برای بعد عمل به درد میخورن؟  به من گفتن از هر کدوم ۶تا بگیرم. 

بعد سوال دیگم اینه به نظرتون بعد از این دوهفته.  از چه تقویتی برای ابروم به طور مستقیم استفاده کنم؟  

ممنونم از راهنمایی شما😍 ابروهامو الان بعد از شستشو اندازه خیلی کم با پماد جنتامایسین چرب میکنم. &n ...

در مورد میزان تاثیر بیوتین و بپانتن، اختلاف نظر هست...... ولی همه تجویز میکنند. از تزریق هفتگی تا 2 هفته یکبار و ماهانه یکبار، توصیه شده.

تونیک سریتا برای رشد ابرو خوبه