2777
2789
عنوان

چه نسل عجیبی هستیم ما دهه شصتی ها

574 بازدید | 23 پست

۲ روزه شوهر عمم فوت کرده و من از بس گریه کردم هلاک شدم

خودم ۷ روزه ویروس گرفتم و حالم بسیار بده

فشار بسیار پایین و سردرد و لرز دارم

نتونستم توی مراسمش شرکت کنم چون تهران نیستن

ولی خیلی حالم گرفتس

یعنی اگر برای کسی تعریف کنم هیچکی باورش نمیشه برای فوت شوهر عمه اینقدر حالم بده

خوشبحال ما دهه شصتی ها که شوهر عمه ها و شوهرخاله هامونم در حد عموها و دایی هامون برامون عزیز بودن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

خدا رحمتش کنه

و به شما و خانواده صبر بده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا بیامرزه ولی مگه برا بقیه دهه ها بی اهمیتن

قربونت

اکثرا دیگه انگار هیچکی چشم دیدن کسیو نداره

چپ و راست و نگاه نیکنی پر شده از جک که مگه شوهرعمه فامیله

دیگه قبول کنیم هیچی صفای قبلو نداره

عمه من چندسال قبل فوت کرد بعد مراسماش تازه به ما گفتن من که یه قطره اشکم نریختم.شوهرشم تازه فوت شده بازم اشکم در نیومد. عمومم مرد بازم مهم نبود🤔 من دهه شصتی هستم .خدایی این دهه شصتی ها رو الکی گنده نکنیم. شماها صمیمی هستید این حس رو دارید. اینهمه دهه هفتادی و هشتادی و نودی دیدم که از من دهه شصتی بااحساس ترن. خدا شوهر عمه خوبتون رو مورد رحمت خودش قرار بده ان شاءالله

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
خدا رحمت کنه. عزیزم ایشاا... خودتم زودتر سلامتی حاصل بشه. دل نازدکیم زود احساسی میشیم🥰

قربونت ولی اون وقتا خیلی هنه چی صفا داشت

چقدر دلم تنگ ۲۰ یا ۳۰ سال پیش شد

عمه من چندسال قبل فوت کرد بعد مراسماش تازه به ما گفتن من که یه قطره اشکم نریختم.شوهرشم تازه فوت شده ...

ممنون عزیز

گنده نکردم گفتم نسل عجیبی هستیم

همین