2777
2789
عنوان

باردارم ینی

52 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من روز ده دورم بدون جلوگیری رابطه داشتم و روزای 12تا17ترشحات شدید ک فک کنم تخمک گذاری بود.البته تو ی سونو دکترگفتن ک تنبلی دارم ی کم...اما دکترم گفت چون ب موقع پریود میشی نداری...الان چارروز ب موعدمه ی بی بی چک مدیکور و ی بیبی چک ویور هردوهاله خیلی ضعیف دارن بنظرتون ممکنه باردارباشم

اگ بودی حتمی برای من دعادکنئ ک منم طعم کادر شدنو بچشم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرامیگن ممکنه طرف پریودش منظم باشه بازم تنبلی داشته باشه؟؟؟؟آخه مگه پریودمنظم نشانه ی سالم بودن بدن ...

نه چون تنبلی تو هر بدنی متفاوته یکی پریوداش نامنظمه یکی منظمه ولی جوش میزنه یا موی زائد داره

چرامیگن ممکنه طرف پریودش منظم باشه بازم تنبلی داشته باشه؟؟؟؟آخه مگه پریودمنظم نشانه ی سالم بودن بدن ...

اره خب منم همین میکم من خیلی سرموقع میشم و علایمی ندارم دکتر سونو بم گفت تمبلی دتری.اما دکتر زنان گف ن اگ پریودت سرموقس نداری منم موندم کی درس میگ

نه چون تنبلی تو هر بدنی متفاوته یکی پریوداش نامنظمه یکی منظمه ولی جوش میزنه یا موی زائد داره

من نه جوش میزنم نه موی زاعددارم پریودامم کاملامنظمه فقط دوروزه خونریزی پریودام سه روزم لکه بینی بعدهیچ دردی ندارم ازهمون اول ممکنه تنبلی داشته باشم چون دردندارم؟؟؟

من نه جوش میزنم نه موی زاعددارم پریودامم کاملامنظمه فقط دوروزه خونریزی پریودام سه روزم لکه بینی بعده ...

اگه خونریزیت کم باشه یا به صورت لکه بینی باشه به احتمال کم تنبلی باشه ولی قطعی نمیشه گفت 

اگه خونریزیت کم باشه یا به صورت لکه بینی باشه به احتمال کم تنبلی باشه ولی قطعی نمیشه گفت 

کم نیست دوروزکامله منظورم سه روزبعدش ۵روزه همیشه دوروزخونریزی کامل ۳روزبعدش درحدلکه وکم