2821
2789
عنوان

کمکم کنید

84 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خوبین من یک سال پیشگیری طبیعی کردم که باردار نشم الان میخوام باردار بشم جلوگیری نمیکنم اصلا ولی کلا منفی میاد از چی میتونه باشه هرکسی برا زود باردارشدن پیشنهادی داره بده چون واقعا خیلی ذهنمو درگیر کرده از فروردین دارم تلاش میکنم کی بی بی چک گرفتم منفی میاد

خب عزیزم شما برو سونوگرافی ببین فولیکول داری یا نه بعدم روز های تخمک گذاریت اقدام کن

سونو  رفتم دکترم میگه یه کیست داری اونم زیاد بزرگ نیس سمت راستمه با تیروئید کم کار اونم که قرص میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا اره از کیستته ولی نگران نباش تا ۱ سال وقت داری ک اقدام کنی اگر خدای نکرده نشد اونموقع برو دک ...

منم مطالب ناباروی رو خوندم ذهنم درگیرشده میخوام هرچه زودتر بیارم

اره ال دی  با قرص تیروئید سونومو نگا کن لطف خیلی نگرانم

نگا کردم شاید به خاطر اون ضد بارداریاس ک نمیذاره اول این کیستتو درمان کن بعد اقدام کن چون ضد بارداری میخوری اقدام کنی هم بچه باشه خدای نکرده آسیب میزنه بهش

نگا کردم شاید به خاطر اون ضد بارداریاس ک نمیذاره اول این کیستتو درمان کن بعد اقدام کن چون ضد بارداری ...

فداتشم ممنون برام دعا کنن منم هرچه زود تر به خاست خدا مامان شم خدا به منم یه نعمت صحیح و سالم بده