2777
2789
عنوان

صبح خود را چگونه آغاز کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 114 پست

با نام و یاد خدای مهربون

۷ و نیم بیدار شدم نفری ۶ تا دونه پسته ب دخترا پوست کندم دادم

لباس تنشون کردن پفیلا اماده کردم با سیب برا زنگ تفریحشون راهی مدرسه شدن و منم اول ابگوشت بار کردم برا ناهار بعدکتاب صوتیمو پلی کردم هدفون رو گوشت و شرو ب تمیز کاری الان تموم شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دائم درحال خبر گرفتن . صلوات فرستادن . دعا خوندن 

ازتون خاهش میکنم دعا کنید مشکلمون ب زودی ختم بخیر شه . اصلا حال خوبی نداریم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

پس زنگ بزن از دبش در بیار حتی اگه تو مقصر باشی 

زنگ زدم اما جواب درست حسابی نداد 

دوتامون مقصر بودم ولی ایشون بی احترامی نکرد. 

الانم پیام دادم فکرنکنم به این زودیا ببخشه و کوتاه بیاد

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

هعب   خوش بحالت که نی نی داری 

والا طبق معمول ساعت چهار و نیم من و همسرم پاشدیم صبحانه و این داستانا بعدم جفتمون سر درس بودیم تا 8 بع که شوهرم اماده شد رفت اموزشگاه کلیم به من حرف زد و نزاشت برم دانشگاه

دائم درحال خبر گرفتن . صلوات فرستادن . دعا خوندن  ازتون خاهش میکنم دعا کنید مشکلمون ب زودی ختم ...

۱۰۰ صلوات برای شما میفرستم انشاالله مشکلتون حل بشه

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

یکم عصبی طورم حوصله نداشتم با اعضای خانواده حرف بزنم ی صبحانه خوردم اومدم نشستم تو اتاق درس بخونم فعلا ک نی نی سایتم 🫠 سرمم درد میکنه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
صبح که بیدار شدم یکم با همسرم بگو مگو داشتیم و با ناراحتی از خونه رفتیم بیرون  متاسفانه حرف ها ...

از مرد کینه ای متنفرمممممممم 

منم با همچین مردی در حال حاضر دوستم 

اما میخام کات کنم آدم روزای سخت نیست

ای بابا چرا

بخاطر یه پنهان کاری کوچیک از سمت ایشون من حرف های نامناسبی زدم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶