2777
2789
عهههه خانوم ایدا جیم دوست داشتنیم😍🥹 اتفاقا منم همین فکرو چندین بار خاستم عملی کنم نشد چون خانوادم ...

مستانه مهربونم❤

حقیقتا گاهی از دست این صفحه مستطیلی زشت و اعتیاد آور خسته میشم و احتمالا همین روزاست که تصمیممو عملی کنم دسته کم سه روزی خاموشش کنم و بندازمش یه گوشه ای تا ازشرش خلاص بشم.راستش خانواده منم همش میگن بسه دیگه توعم کم دیوونه بازی داری اینم روش ما تو نگرانی بمونیم ولی خب من کله شق تر از این حرفام😅

بهشون گفتم با من کاری داشتین میتونین به خونم زنگ بزنین قدیمیا چیکار میکردن مگه؟

راستش من همچنان لمس صفحه های یک کتاب واقعی یا گرفتن شماره از روی دفتر تلفن و تلفنای قدیمس رو ترجیح میدم به این دنیای ماشینی و مدرنی که داره ما رو زیر چرخ دنده هاش له میکنه

پس اگر یه روز دیدین دیگه خبری از من توی سایت نیست بدونین که احتمالا تصمیمم رو دسته کم برای سه روز تا سه هفته و شاید بیشتر عملی کردم😁

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
همه از خودشون طبیعت دور شدن  من همش میگم نزار کنار انگار ی چیز مهمی قرار از دست بدم ولی با خود ...

دقیقا اعتیاد شدید آورده و همه رو هم از طبیعت و خودشون و هم از همدیگه دور کرده.

من روزای جمعه که میرم کوه کلا گوشیمو میذارم روحالت پرواز و فقط به خاطر موسیقی هام میبرم که اونم تصمیم دارم یه فلش و باند بخرم و وابسته گوشی نباشم حداقل روزای جمعه این صفحه ی سیاه دوست نداشتنی پیشم نیست و همین قدم خوبیه برای شروع😃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستانه مهربونم❤ حقیقتا گاهی از دست این صفحه مستطیلی زشت و اعتیاد آور خسته میشم و احتمالا همین روزاس ...

واییی نه به این فک نکردم نینی سایت هم میریییی🥲🥹تروخدا شده با  دود هم شده ی راه ارتباطی بزار این طرف

من تازه همزادمو پیدا کرده بودم :( 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
دقیقا اعتیاد شدید آورده و همه رو هم از طبیعت و خودشون و هم از همدیگه دور کرده. من روزای جمعه که میر ...

باورت میشه خیلیا تو اینستا میگن ما چندساله پروانه ندیدیم😂

با اینکه من هفته ای ۳ ۴ تا میبینم چون طبیعتم

التن برای کاری باید گوشی اینترنت داشته باشم از تابستون میرم با کوشی دکمه ای کار کنم

فقط یادم نیست قبلا ک گوشی نبود مردم چیکار میکردن؟ :( 

نه هر بار که تو کتابا به یه واژه نا اشنا برمیخورم زدم گوگل به معنیش حتی مفهومش پی بردم ،یا مثلا موقع کنفرانس یا خیلی اطلاعات ازش حتی تو اینستا بدست اوردم کلی شعر ازش تو دفترچه یادداشت نوشت

نه هر بار که تو کتابا به یه واژه نا اشنا برمیخورم زدم گوگل به معنیش حتی مفهومش پی بردم ،یا مثلا موقع ...

شما مفید استفاده کردید الان اکثرا غیر مفید استفاده میکنن

واییی نه به این فک نکردم نینی سایت هم میریییی🥲🥹تروخدا شده با  دود هم شده ی راه ارتباطی بزار ا ...

عزییییزم🥺🥰

نه حالا به این زودیا عملی نمیشه که تصمیمم ولی خب تو فکرش هستم