رفتم یچیزی بخرم که خیلی واجب بود یه مغازه رفتم قیمتاش بالاتر بود و من قبلاً از جنس اونجا ضربه خورده بودم داشتم دوباره اغفال میشدم فروشنده هم داشت هی مدل جدید رو میکرد با یه حرکت جنسو گذاشتم گفتم ممنون آقا اونی که میخوام نیست و منتظر جوابش نشدم زدم بیرون بنده خدا چرتش پاره شد از این حرکت 😐
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
چون داشتی اغفال میشدی ایرادی نداره. من خودم از اینجور اغفالها زیاد شدم برای همین به عزم و ارادت آف ...
قبلنا سایت یه هارلی کویین داشت اسمش سوگول بود شما اونی؟