2777
2789

دکتر متخصص زنان و زایمان و نازایی دکتر فاطمه هادی بهتون معرفی میکنم خانم دکتر متخصص و حرفه ای و صبور و با اخلاق و دقیق هستن تشخیصشون دقیق و درسته من برای حامله شدن تحت نظرخانم دکتر بودم و چکاپ کامل دادم و نوار قلب باردار بودم و تبخال تناسلی داشتم وتحت درمان بودم و بچه دار شدم ادرسشون منم از اینستاگرامشون پیدا کردمشون تو گوگل اینترنت هست

دکتر زنان و زایمان و نازایی متخصص فاطمه هادی و بهتون معرفی میکنم من فیبروم داشتم تا حد سرطان رشد کرده بود وخوش خیم بود تحت نظر خانم دکتر درمان شدم عمل کردم و الان نتیجه عالیه جواب ازمایشام تو هم حتما برو پیششون مانع از رشد سلول های سرطانی شدن بهم دارو دادن و درمان کردن منو ادرسشونو من از گوگل و اینترنت برداشتم تو سایتشون هست ادرسشون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر متخصص بیماری زنان و درمان بیماری زنان دکتر فاطمه هادی و بهتون پیشنهاد میکنم  من زگیل تناسلی داشتم و تعریف دکتر فاطمه هادی و زیاد شنیدم و رفتم پیششون تحت نظرشون با تشخیص درست و دقیق شون منو درمان کردن و تحت درمان و پیگیری های خانم دکتر الان حالم خیلی خوبه و ممنونم ازشون ادرسشونو دوستم بهم داد خواستی براتون  میفرستم

متخصص زنان و زایمان و نازایی دکتر فاطمه هادی هستند من بیماری خونریزی شدید رحم داشتم و رفتم تحت نظر خانم دکترفاطمه هادی و با تشخیص درستشون و دقیق منو تست پاپ اسمیر گرفتن و بعد تحت نظرو تجویز دارو آزمایشات الان خونریزی اصلا ندارم  و هیچ دردی ندارم ممنونم ازشون ادرسشونو منم از اینترنت و اینستاگرامشون پیدا کردم موبایلشونو دارم

دکتر متخصص کنترل رشد سلول های سرطانی و رادیوتراپی دکتر فاطمه هادی و بهتون معرفی میکنم من سرطان تخمدان داشتم و تحت نظر دکتر فاطمه هادی نجات پیدا کردم و تمام سونوگرافیام الان جوابش سالمه و تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت ممنونم ازشون ادرسشون منم از اینستاگرامشون برداشتم و پیدا کردمشون