2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جوری؟ ی بار سعی کردم با نشاسته ذرت و سیب زمینی درست کنم تو اینستا یاد داد ول نشد😐😐😐

پیازچه و هویچ و سیر و رب و نودل. سبزیجات را ریز کن بزار بپزه. نودل را بریز 

یک تخم مرغ هم روش بشکن 

آره شبیه همون هست ولی چون خیلی نازک تره تکه های مواد غذایی طعم بهتری داره و مزه دار تر میشه .  ...

منم  چند شب پیش کباب لا پلو درست کردم خوشمان آمد رفت تو لیست

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

پیازچه و هویچ و سیر و رب و نودل. سبزیجات را ریز کن بزار بپزه. نودل را بریز  یک تخم مرغ هم روش ...

عه باشه امتحان میکنم 

من ی بار با کدو و هویج و سبب زمینی و قارچ پختم 

تخم مرغم ک جز اصلیش همیشه با پنیر پیتزا میریزم روش

دسرورش رو میذاری واسم  لطفا

برنج رو یکمی مغزدارتر از معمول آبکش می کنی گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه دلخواه طعم دار می کنی ته قابلمه روغن میریزی سیب زمینی درشت رنده شده رو میریزی ته قابلمه فشرده می کنی با کفگیر یکمی برنج میریزی فشرده ش می کنی و روش یکمی روغن بریز حالا نوبت گوشته گوشت رو به اندازه قابلمه ت روی برنج باز کن گردش کن  گوجه فرنگی حلقه شده رو هم روش بچین روی گوجه ها نمک و فلفل و یکمی روغن بریزدوباره خوب فشرده ش کن بقیه برنج آبکش شده رو بریز روی مواد و باز هم خوب فشرده کن و کمی روغن بریز قابلمه رو بذار روی گاز برنج و کباب دم بکشه بعد که دم کشید سر قابلمه رو بردار یک سینی گرد بذار روی قابلمه برنج رو برگردون داخلش و بعد به تعداد نفرات برش بده و تو بشقاب هر کسی یک تیکه کامل از ته دیگ و کباب و برنج که به هم چسبیده رو بذار نوشجان 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه