2777
2789

آزمایشگاه معتبر میری 

والا اینجا یه تاپیک بود پشت پرده مشاغل یکی تو آزمایشگاه بود میگفت بعضی همکارا اگه حوصله آزمایش نداشته باشن از خودشون عدد و رقم مینویسن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از گوشته . بابای منم سرگیجه داشت تو گوشش وزوز می‌کرد یه گوشش اصلا نمیشنید . هزار تا دکتر رفت از بهترین دکترای مغزو اعصاب تهران وقت گرفتیم . هزار مدل ام ار ای و عکس و کلی داروی بیخود خورد . یه درصد هم بهتر نشد . یبار سرماخورده بود رفت پیش یه دکتر عمومی خیلی معمولی تو شهرمون . گفته بود اوووه چقدر گوشت جرم داره .با یه دستگاه ساده گوشش رو ساکشن کرده بود . صد در صد خوب شد 

🖤

بعضی چیزا واقعا علت خاصی نداره تو پزشکی این رو به دانشجوها هم درس میدن که خیلی چیزا بی علت رخ میده و خودشم رفع میشه. ولی شما با یه دکتر دیگه هم مشورت کن ولی دنبال درد و بیماری تو بدنت نگرد. 

من خودم یه مدت خوابم خوب نباشه سرگیجه های شدید میگیرم .قشنگ حس میکنم دنیا دور سرم میچرخه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...