2777
2789
عنوان

کسی هست مادرش از دنیا رفته باشه؟

132 بازدید | 10 پست

از وقتی مادرم از دنیا رفت من افسرده شدم با همه دعوا می کنم. یکهوو عصبی میشم توی جمع کنترل از دستم میره دستام میلرزه هر چی به ذهنم میرسه میگم.

با اکثر فامیل هم بد شدم بیشتریا را بلاک کردم.

این حالت ها طبیعیه ؟

خیلی از نظر روحی داغونم.

چی کار کنم بهتر بشم ؟

انقدر تنهام حد نداره. همسرم بیشتر اوقات سرکار بعضی شبها خونه نمیاد. من با یه بچه کوچیک تنهام.

باورتون نمیشه امروز از تنهایی به دوست بیست سال بیشم زنگ زدم. اونم تعجب کرذه بود.

یا یه موقع انقدر تنها میشم کسی نیست باهاش حرف بزنم. مثلا زنگ میزنم کسایی که تا حالا ندیدمشون مثلا جاریم که با خانواده شوهر قهره. یا زنگ میزنم در و همسایه

همسرتون چرا نمیاد خونه؟

پیش روانشناس رفتین؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا رحمتشون کنه

منم مادرم رو از دست دادم ۱۰سال پیش وقتی ۱۶سالم بود

چرا دروغ بگم حس می‌کنم از اون به بعد نتونستم طبیعی رفتار کنم و الآنم با خیلیا قطع ارتباطم

ولی تنهاییمو دوست دارم و با مشخص کردن یه هدف برای خودم،فیلم و سریال دیدن،نی نی سایت اومدن،آشپزی و بیرون رفتن و مطالعه و اینا وقت کم هم میارم

دلی که رحمه زخمه💔
نه پیش روانشناس نرفتم. همسزم میگه سرکارم پروژه دارم. الان دو نصف شب هنوز نیومده خونه صبح ساعت ده رف ...

بنظرم باید روان درمانی رو شروع کنین

چون بچه هم دارین

رو اونم خیلی تاثیر میذاره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عزیزم نمیدونم چند وقته از دست دادیش من دو ساله از دست دادمش از لحاظ جسمی و روحی واقعأ داغونم و تمام این حالتا رو داشتم شما خودت تنهایی رو انتخاب کردی ما واقعأ کسیو نداشتیم و من تو این حال بدم عروسی هم کردم میفهممت اما گذر زمان حالمو بهتر میکنه ی مدت هم قرص اعصاب خوردم واقعأ حالم خوب شد ولی الان چون شوهرم بچه میخاد مجبورم کرد قرصارو قطع کنم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
عزیزم خدا رحمتشون کنه منم مادرم رو از دست دادم ۱۰سال پیش وقتی ۱۶سالم بود چرا دروغ بگم حس می‌کنم از ...

البته نمیگم رفتارم درست بوده‌ها...ولی دنیا هم دنیای بدی شده من که تحمل هرکسی رو ندارم حقیقت

دلی که رحمه زخمه💔