2789
عنوان

پسر پولدار

412 بازدید | 25 پست

بنظرتون پسری که خیلی پولداره مثن ماشین زیر پاش ده میلیارده ، میتونه احساس خوبی کنار  دختری که پولدار نیست و خیلی معمولیه اوضاع مالیش داشته باشه؟!فک نمیکنه که این دختر  کمه براش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسطح با همسطح باید باشه

وگرنه مشکلات زیاد میشه

زندگی واقعی مثل سیندرالا نیست

پسر پادشاه، دختر خدمتکار

جواب نمیده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگه خودشو دست بالا نگیره زیادی ادعاش نشه احترام بلد باشه شاید 

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
یعنی ممکنه پسر بی پولی هم احساس برتری کنه نسبت به یک دختر معمولی بستگی به تفکرات و شخصیت اون پسر دار ...

اها اره خب پسرای بی پول واقعا بیشتر ادعا دارن و اینکه بیشتر دنبال دخترای پولدارترن که خودشونو بکشن بالا