2777
2789
عنوان

زندگیم مزخرفه

162 بازدید | 8 پست

شب میشه میگم صبح شروع میکنم صبح میشه میگن ظهر شروع میکنن ظهر میشه میگم عصر شروع میکنم و این روند زندگی من مدت هاست که در جریانه 

همیشه یه چیزی هست واسه شروع نکردنش یه بار خستم یه بار مغزم کار نمیکنه یه بار گشنم یه بار عصاب ندارم یه بار هیچی رو روالش نیست

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اکثرا وضعشون همینه تو تنها نیستی

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من .ک الان چشمام خیس اشک  کاش تموم بشه این زندگی کوفتی من بدبختیام

خستم واقعا 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اکثرا وضعشون همینه تو تنها نیستی

نمیشه این طوری ادامه بدم باید چیکار کنم 

همش میگم این دفعه دیگه درست میشه ‌ .این مشکلم حل میشه .اما دریغ . کار من شده حسرت زندگی بقیه رو خوردن .پیر شدم تو این زندگی حسرت یه بچه به دلم موند حسرت یه دلخوشی ب دلم موند . یه دلخوشی کوچولو خدا. تا کی استرس

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
نمیشه این طوری ادامه بدم باید چیکار کنم 

تنها کسی که می‌تونه کمکت کنه خودتی ..اگه هدف خاصی داری یا کاری یه لیست بنویس هر کدوم رو انجام دادی تیک بزن هر کدوم موند بزار برای روز بعد ..برای هر کدوم که انجام دادی بع خودت جایزه بده حالا یا غذای خوب یا خرید یه چیز کوچیک که علاقه داری 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
تنها کسی که می‌تونه کمکت کنه خودتی ..اگه هدف خاصی داری یا کاری یه لیست بنویس هر کدوم رو انجام دادی ت ...

نمیدونم چرا اینا ذوق زدم نمیکنه 

بیشتر پیچیده بودنش و افکار آزار دهنده موقع انجام اون کار باعث میشه ازش دور شم 

در حالی که میدونم یه بار برای همیشه است و راحت میشم ازش اما نمیرم سمتش🥺😐

نمیدونم چرا اینا ذوق زدم نمیکنه  بیشتر پیچیده بودنش و افکار آزار دهنده موقع انجام اون کار باعث ...

کارت چیع