2777
2789
عنوان

فامیل بیشعور

130 بازدید | 8 پست

سلام من امسال کنکور دارم و چند روز مونده به امتحان نهایم سال سرنوشت ساز منه خاله من هر روز یا دوتا از بچه هاش از ساعت یک ونیم تا ۸ شب خونه مان صدای بچه هاش نمیزاره درس بخونم از طرفی رابطه خوبی هم باهاش ندارم مامانم روش نمیشه بگه اینقدر نیاد ما کلا باهاشون رفت وآمد نداریم فقط عید میریم و به شدت انسان عیب جویی وقتی مامانم خونه میس همه سوراخ سنبه هارو میگرده که ببینه کجا تمیزه کجا نیست وقتی هم در رو بازنمیکنی اونقدر با سنگ و پاش میزنه به در که تا باز کنیم واقعا آدم خجالت میکشه از همسایه ها وتوهین شرایط اقتصادی کمتر کسی راضی میشه هروز مهمون رو داشته باشه خودش هم تنها نمیاد با دوتا از بچه لازم باشه اونیکه خاله هام رو هم میگه بیان انگار خونه خودشه به خدا دیگه نمیتونم تحمل کنم خودشون اصلا آدمی نیستن که مهمان نواز باشن یه بار فقط به خاطر مریضی مامانم برادرم یه روز رفت خونشون نمیدونم با بچه چه رفتاری داشتن که اونشب رو فقط گریه کرد نمیدونیم چه رفتاری کنیم لطفا کمک کنید 

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا باید یه بار رک و واضح بگید انقد نیان یا از صبح بزنی بیرون بری کتابخونه 

یه روز برو کتابخونه به مامانت بگو اگه سراغت و گرفت بگو بخاطر سر صدای بچه ها نمیتونست درس بخونه برا همین رفته کتابخونه

شاااید بهشون برخورد نیومد دیگه😐البته این دسته از ادما انقد پروان که هیچی بهشون بر نمیخوره 😐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤