2777
2789
عنوان

دکتر کامیابی

189 بازدید | 7 پست

دوستان ۸ ماه از عملم با دکتر کامیابی میگذره.بینیم استخوانی بود. با قدری نوک بینیم افتضاح شده که خودمو تو دوربین میبینم وحشت میکنم میگم غلط کردم کاش عمل نمیکردم.

استخوان بینیم زده بیرون اون طرفش رفته تو.۸ ماهه افسردگی گرفتم روم نمیشه از خونه برم بیرون .خدا ازش نگذره.۲ برابر هز دکتری ازم پول گرفت .به هیج عنوان پیشش عمل نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس گذاشتم خودت ببین چجوری گند زدا

عزیزم چیکار کردی 

دکتر قبول کرد کاری کنه برات

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مال منم همینجوری شده اصلا ابن دکتر تمام کارهاش همینطور در میاد من بدبخت که از یه شهر دیگه رفتم... نباید آدم اینجوری اعتماد کنه همه هم تو اینستا به به و چه چه میکنن نمیدونم بنظرت دکتر ترمیم کنه بهتر میشه شما جایی رفتی معاینه بشی چیزی نگفتن؟