2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشباه نکن دوست عزیز من خودم مجردم اما دیدم زن و مرد متاهل کصافط کاریشون از مجردا بیشتره مثال میزنم ا ...

اره هست ،ولی واقعا متاهلا  اکثرا ی آدمای سمی هستن 

چه زن چه مرد ،نباید باهاشون حرف هم زد 

ی همکار مرد داشتم ،دستیار میخواست ،متاهل بود 

ی روز که باهام حرف زدم شرایط کارو اینا رو گفت که قرار شد از هفته دیگه برم،  

حالا رفتم ،بعد دو هفته سرکارم گذاشت،ن بهم گفت باز بیا ن گفت نیا 

اصلا زورش میومد جواب سلام و خدافظ آدمو بده

از هرچی آدم متاهله متنفرم، که فکر میکنن چون متاهلن،باید به شعور بقیه توهین کنند و مردم رو سرکار بزارن

برن گمشن همشون،پشت دستمو داغ کردم ،حتی سلام هم نکنم به ادم متاهل توهمی

شوهرمن خوش قیافه و خوشتیپه خیلیاممکنه جذبش  بشن اما من طرف حسابم همیشه شوهرمه رفتاراون برام مه ...

ازازشوهرم بخوام ب اون زن مستقیماگوشزدکنه اشتباست؟ از ی طرف فک میکنم روشون توهم وامیشه

ازازشوهرم بخوام ب اون زن مستقیماگوشزدکنه اشتباست؟ از ی طرف فک میکنم روشون توهم وامیشه

ن اشتباه نیست بگه بهتره رفتارت فلان باشه ک  باعث سوء تفاام نشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
اره هست ،ولی واقعا متاهلا  اکثرا ی آدمای سمی هستن  چه زن چه مرد ،نباید باهاشون حرف هم زد& ...

چیزی که میگی خیلی بی ربطه بعضیا گند اخلاقن  و این ادمی که به پستت خورده همین بوده و در ضمن محیط کار همینه اگه عادت داشته باشی توقع رفتار دوستانه مخصوصا از ی اقا نباید داشته باشی اتفاقا محبت مردا خیلی بنظر من بد تر از بی محلی شونه من از خدامه بهم بی محلی کنن اقایون تا توجه و شما داری از ی مورد نتیجه کلی میگیری و این استدلال شما غلط و ساخته ذهن شماست الان پدر مادر خاله عمو دایی دوست خواهر برادر و... متاهل هستند آیا راجب اینام این فکر رو داری؟

چیزی که میگی خیلی بی ربطه بعضیا گند اخلاقن  و این ادمی که به پستت خورده همین بوده و در ضمن محیط ...

اره کلی آدم دیدم به محض اینکه ازدواج کردن تا چند سال ،اسید خالص  شده بودن واسه خانواده شون حتی چه برسه به دوستان