2777
2789
شما متاهلا هم که همیشه توهم دزدیده شدن شوهرتون دارید باور کنید هیشکی نمیاد شوهر شما رو بدزده مگه پ ...

اشباه نکن دوست عزیز من خودم مجردم اما دیدم زن و مرد متاهل کصافط کاریشون از مجردا بیشتره مثال میزنم امروز آقایی با کمال پررویی به من پیشنهاد داد و گفت متاهلم ! منم گفتم متاهلی و پسشنهاد؟!! خلاصه ردش کردم اما هست و زیادم هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره 

من عموماً با کسی غیر از شوهرم کاری ندارم... 

مهم اونه که چطور رفتار کنه...

اگه منظور از نزدیکی حجاب و طرز برخورد باشه 

من خودم خیلی مقیدم و تو چارچوب رفتار میکنم ولی فامیلای شوهرم خیلی آزاد میچرخن... نه طرز پوششون درسته و نه رفتارشون... 

من که نمیتونم با همه قطع رابطه کنم

با فامیلاش قطع رابطه کردم با مردم تو خیابون چی؟ مگه میشه شوهرم بیرون نره سرکار نره؟ تو جامعه هم الان خیلیا آزاد میچرخن... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
کرم اززنه س

ببین اول گربه رو دم حجله بکش یکی به نعل بزن یکی به میخ گوش شوهره رو بپیچون این مرحله a تو پلن بعدی رابطتتو تو جمعی که هست بهتر کن و با شوهرت حتی شده هماهنگ کن بهش بی محلی های شدید کنه و در عین حال به شما توجه و در آخر پلن c ببین مرحله اخره اگه متاهله بگو همسرت یا خودت به شوهرش بگید با تهدید این قسمت ابتکار خودته دیگه ولی کوتاه نیا 

این نباید بذاره کسی نزدیکش شه، شوهرم حتی از منم دوری میکنه کس دیگه نزدیکش شه خونش گردن خودشه

قوی😂نامزدم منم حس کنم فقط حس کنم نگاه کرده ب کسی گردنشو میزنم اما خوب موقعیت شغلی اجتماعی خوبی داره خوش قد و بالام هست نمیگم همه دخترا شیفتشن اما خوب گاهی پیش اومده اما سرش به کاره خودش بوده نامزدم توجهی نکرده دیگه کاری نشد بکنم اونجا😂

شما متاهلا هم که همیشه توهم دزدیده شدن شوهرتون دارید باور کنید هیشکی نمیاد شوهر شما رو بدزده مگه پ ...

اره ،نمیدونم پسر دختر مجردقحطه یا دوستی باهاشون نمیصرفه

ولی الان خیلیا دنبال زن و مرد متاهل برا رابطه هستن

این نباید بذاره کسی نزدیکش شه، شوهرم حتی از منم دوری میکنه کس دیگه نزدیکش شه خونش گردن خودشه

ببخشید استارتر 

گلم میشه تاپیک دومم همون که درباره پارتنرم گفتم رو گزارش بزنی

خیلی بهم لطف میکنی

هزارمین کاربری 😬😬😬 
حالم خوب نیس مغزم قفله

خوب تمرکز کن تو که میگی کرم از زنه عس درسته؟ چرا قفلی دختر پاشو حالشو بگیر به هر طریقی ک میتونی من جات بودم ی دست و پا زنه رو قطع میکردم و فرو میکردم تو حلقش

بستگی داره  من عموماً با کسی غیر از شوهرم کاری ندارم...  مهم اونه که چطور رفتار کنه... ...

ن ازلحاظ ازادی نمیگم

بادست شوخی میکنه کارایی ک بامردای دیگه نمیبینم انجام بده